Pràctiques de creació col·lectiva. -Enciclopèdies, cadàvers, fang i sopes-

Art_Taller de Creativitat_

David_Gomez_

A càrrec de David Gómez Fontanills
David Gómez Fontanills (Premià, 1968) combina l’activitat docent, la recerca, la pràctica artística i la consultoria wiki. Llicenciat en Belles Arts per la UB (1991). Màster en la Societat de la Informació i el Coneixement per la UOC (2006). Membre del col·lectiu artístic TAG Taller d’Intangibles (enlloc.net) des de 1996. Col·laborador docent i autor de material didàctic pels estudis de multimèdia de la UOC des de 2000. Membre d’Amical Viquipèdia i Wikimedia Espanya.

Conferència
Dijous 16 de maig
De 14:00h a 15:00h
Aula: 02/04
Activitat complementària del Taller de Creativitat, coordinada per l’Àrea d’Art i oberta a tots els estudiants i professors de Bau.

Share