Grau en Disseny

Activitats_

Exposició de treballs dels itineraris que s’imparteixen a Bau, Centre Universitari de Disseny –Audiovisual, Gràfic, Interiors, Moda-, coincidint amb la celebració del Saló de l’Ensenyament.

La majoria dels treballs exposats corresponen a l’assignatura de Projectes III de quart curs. Una visió general de les diferents especialitats del disseny que poden cursar-se en el Centre i el resultat del treball que realitzen a les aules els estudiants de cada especialitat.

Per a la visualització dels treballs de l’itinerari d’Audiovisual, Bau ha comptat amb la col·laboració de DigaliX!, que ens ha cedit lal seva XTable Multitouch

Participen a la mostra: Nereida Aquino (Interiors), Berta Belaskoain (Interiors), Beatriz Bolíbar (Interiors), Laia Carrillo (Audiovisual), Sergi Civit (Audiovisual), Arnau Costa (Gràfic), Giovanna de Àvila (Gràfic), Anne-Roos Demilt (Erasmus-Interiors), Zora Dermutz (Moda), Patricia García (Gràfic), Mariazell Gil (Gràfic), Albert Lozano (Gràfic), Edgar Sabaté (Audiovisual), Èlia Soler (Interiors), Marc Vela (Moda) i Rita Vilà (Gràfic)

Grado_en_diseño

Grado en Diseño

Exposición de trabajos de los itinerarios que se imparten en Bau, Centro Universitario de Diseño –Audiovisual, Gráfico, Interiores, Moda-, coincidiendo con la celebración del Salón de la Enseñanza.
La mayoría de los trabajos expuestos corresponden a la asignatura de Proyectos III de cuarto curso. Una visión general de las distintas especialidades del diseño que pueden cursarse en el Centro y el resultado del trabajo que realizan en las aulas los estudiantes de cada especialidad.
Para la visualización de los trabajos del itinerario de Audiovisual, Bau ha contado con la colaboración de DigaliX!, que nos ha cedido su XTable Multitouch
Participan en la muestra: Nereida Aquino (Interiores), Berta Belaskoain (Interiores), Beatriz Bolíbar (Interiores),  Laia Carrillo (Audiovisual), Sergi Civit (Audiovisual), Arnau Costa (Gráfico), Giovanna de Ávila (Gráfico), Anne-Roos Demilt (Erasmus-Interiores), Zora Dermutz (Moda), Patricia García (Gráfico), Mariazell Gil (Gráfico), Albert Lozano (Gráfico), Edgar Sabaté (Audiovisual), Èlia Soler (Interiores), Marc Vela (Moda) y Rita Vilà (Gráfico)

Dosier Maquetas

Nereida Aquino

Berta_ Belaskoain_

Berta Belaskoain

Beatriz Bolibar_tif

 

Beatriz Bolíbar

Laia_Carrillo_

 

Laia Carrillo

Vídeo y película

 

Sergi Civit

Arnau_Costa_Rita_Vila_

 

Arnau Costa, Rita Vilà

Giovana_de_Avila_Patricia_Garcia_

 

Giovanna de Ávila, Patricia García

Anne-Roos_Demilt

 

Anne-Roos Delmilt

Zora_Dermutz_tif

 

Zora Dermutz

Mariazell_Gil_Albert_Lozano_

 

Mariazell Gil, Albert Lozano

mock-up_completo2

 

Edgar Sabaté

Dossier 1

 

Èlia Soler

Marc_Vela_

 

Marc Vela

 

Share