Bau col·labora amb Humana, Fundación Pueblo para Pueblo

Moda_Activitats_

Amb l’activitat RRR (Reduce, Reuse and Recycle) es pretén fomentar el reciclatge entre els nostres alumnes i altres formes de creació
Bau col·labora amb la fundació Humana, Fundación Pueblo para Pueblo, una organització no governamental per al Desenvolupament que des de 1987 promou la protecció del medi ambient i duu a terme programes de cooperació a l’Àfrica, Amèrica Llatina i l’Àsia gràcies als recursos que obté de la gestió tèxtil procedent de la roba usada.

La iniciativa RRR (Reduce, Reuse and Recycle), mostrarà el procés de treball dels alumnes de Moda, que disposaran de centenars de peces de roba per a fer-hi les seves creacions. El seu treball serà exposat al mateix Centre per a què tothom pugui observar-lo i fins i tot emprovar-se les peces. Els estilismes també es podran veure al REC.0 que se celebrarà a Igualada.

A banda d’aquesta l’activitat, el responsable de l’Oficina Tècnica d’Humana, David Vázquez, protagonitzarà una xerrada informativa; Vázquez parlarà sobre el procés de gestió del tèxtil usat i com el reciclatge tèxtil contribueix a la protecció del medi ambient en reduir en part els residus generats pels ciutadans, atorgant una segona vida a una roba que d’una altra manera aniria a parar a l’abocador per ser incinerat.

Reduce_reuse_recycle_

Exposició
Del 14 al 27 de maig
Passadís central

Xerrada David Vázquez
14 de maig
A les 14,00 h.

Rec.0
Del 4 al 7 de juny
Igualada

Expo-Humana_2

Share