Experiències, alumni de Bau a la classe de Projectes

Gràfic_Projectes_

La crisi i la dificultat dels estudiants que acaben per trobar treball desanima una mica als alumnes actuals. Atès que la versió negativa de la situació ja la tenen present, Pau de Riba des de l’assignatura de Projectes de Disseny Gràfic II, va organitzar una presentació de casos positius de alumni que van trobar el seu camí i que van donar testimoniatge que no tot són males notícies en acabar els estudis.

Dilluns passat 12 de maig van intervenir Andreu Ramis i el col·lectiu Publications for Pleasure, format per Albert Jornet, Bea Bascuñan i Mónica Figueras. El divendres 16 ho van fer Josep Almirall, Oriol Pascual i Lidia Sarda; tots ells van compartir amb els estudiants de tercer curs de l’itinerari de gràfic la seva trajectòria, alguns com a free lance o amb projectes propis, uns altres treballant dins d’un estudi… tots ells mostrant els seus projectes i responent a preguntes i dubtes dels estudiants.

Aquí teniu algunes imatges de les presentacions…

Albert_Bea_1 Albert_Bea_2 Albert_Bea_3

 

Experiencias, alumni de Bau en la clase de Proyectos
La crisis y la dificultad de los estudiantes que acaban para encontrar trabajo desanima un poco a los alumnos actuales. Dado que la versión negativa de la situación ya la tienen presente, Pau de Riba desde la asignatura de Proyectos de Diseño Gráfico II, organizó una presentación de casos positivos de ex-alumnos que encontraron su camino y que dieron testimonio de que no todo son malas noticias al acabar los estudios.

El pasado lunes 12 de mayo intervinieron Andreu Ramis y el colectivo Publications for Pleasure, formado por Albert Jornet, Bea Bascuñan y Mónica Figueras. El viernes 16 lo hicieron Josep Almirall, Oriol Pascual y Lidia Sarda; todos ellos compartieron con los estudiantes de tercer curso del itinerario de gráfico su trayectoria, algunos como free lance o con proyectos propios, otros trabajando dentro de un estudio… todos ellos mostrando sus proyectos y respondiendo a preguntas y dudas de los estudiantes.

Aquí tenéis algunas imágenes de las presentaciones…

Orio_Lidia_ Josep_3 Orio_Lidia_ Josep_5 Orio_Lidia_ Josep_13 Orio_Lidia_ Josep_14 Orio_Lidia_ Josep_16 Orio_Lidia_ Josep_17

 

Share