Els materials tradicionals i la sostenibilitat, NOVA DATA

Professorat_

Dins dels diversos actes programats en la 19 edició de la Setmana de la Ciència (del 14 al 23 de novembre), Jordi Planelles, professor, investigador de GREDITS, Grup de Recerca en Disseny i Transformació Social de Bau, Centre Universitari de Disseny de Barcelona impartirà la conferencia Els materials tradicionals i la sostenibilitat.

La xerrada mostrarà com els materials tradicionals sovint han estat deixats de banda per materials més moderns i més específics per a les funcions que se’ls demana. Actualment, i per raons diverses, es dóna una recuperació de tècniques i sistemes amb materials tradicionals que disposen d’avantatges gens menyspreables.

planelles

 

Dimarts 2 de desembre
A les 14,00 hores
Espai Polivalent Edifici A
Bau Centre Universitari de Disseny
Pujades 118, Barcelona

Share