Bau, el barri i les cooperatives

Projectes_Gràfic_

Els estudiants de Projectes de Disseny Gràfic i Comunicació Visual II, amb els professors Pau de Riba i Francesc Ribot estan treballant en aquest semestre el tema de la identitat corporativa; a més ens agrada col·laborar amb les entitats del barri i els estudiants van a desenvolupar propostes per a una nova identitat de la Coordinadora de Cooperatives de Consum del Poble Nou, Flor de Maig.

La coordinadora acull a diverses cooperatives com Cydònia, Estèvia, La Unió-La Datzira, Mespilus i Verdneda, formades per veïns i veïnes organitzats per consumir productes ecològics, que opten per un comerç just, advoquen pel consum de proximitat, la relació directa amb els productors i potencien els valors de la cooperació, la solidaritat i la autogestió.

Aquí teniu algunes imatges de la visita dels estudiants del grup de tarda a una de les cooperatives; seguirem informant i esperem poder presentar-vos abans de finalitzar el curs alguna de les propostes desenvolupades des de l’assignatura.

Cooperativas_1 Cooperativas_2

 

Bau, el barrio y las cooperativas
Proyectos_Gráfico_

Los estudiantes de Proyectos de Diseño Gráfico y Comunicación Visual II, con los profesores Pau de Riba y Francesc Ribot están trabajando en este semestre el tema de la identidad corporativa; además nos gusta colaborar con las entidades del barrio y los estudiantes van a desarrollar propuestas para una nueva identidad de la Coordinadora de Cooperativas de Consumo del Poble Nou, Flor de Maig.

La coordinadora acoge a diversas cooperativas como Cydònia, Estèvia, La Unió-La Datzira, Mespilus y Verdneda, formadas por vecinos y vecinas organizados para consumir productos ecológicos, que optan por un comercio justo, abogan por el consumo de proximidad, la relación directa con los productores y potencian los valores de la cooperación, la solidaridad y la autogestión.

Aquí tenéis algunas imágenes de la visita de los estudiantes del grupo de tarde a una de las cooperativas; seguiremos informando y esperamos poder presentar antes de finalizar el curso alguna de las propuestas desarrolladas desde la asignatura.

Cooperativas_3 Cooperativas_4

Share