Participa ara que el curs ja està gairebé acabat…


Concursos_


Seguim informant dels diversos concursos que arriben a Bau. Ara que el curs ja està gairebé acabat, en aquests dies en què alguns encara estareu donant voltes per la ciutat i uns altres esperant el dia de la presentació del vostre Projecte de finalització de Grau, us llancem un parell de propostes amb data de caducitat a la fi de juny.

Young Fashion Designers Open Call
La fira de tendències Medhouse obre la convocatòria als dissenyadors emergents i ex estudiants.
Medhouse-Barcelona Trends Fair és la primera fira de tendències que proposa donar una visió completa i diversa de la fervent creativitat de Barcelona; un espai on descobrir noves propostes. La innovació, les tendències i la creativitat són la marca de la fira a través d’un procés de cerca i descobriment de propostes interessants i de qualitat.
Medhouse no només aposta per les tendències emergents, sinó que també vol fomentar la interrelació i el networking entre les diferents propostes per crear futurs sòlids i d’expansió internacional.
Medhouse disposarà durant els dies 10, 11 i 12 de juliol el YFD Corner on els dissenyadors emergents podran mostrar i vendre les seves col·leccions.

Inscripcions
El termini màxim d’inscripció on-line és el 7 de juny de 2014.
Recomanat per a alumni de l’itinerari de Disseny de Moda.

L’art de veure bé by Oftalvist
I Convocatòria d’arts audiovisuals
. Demostra el teu talent amb una obra audiovisual basada en el testimonial d’una pacient operada dels ulls.
 Oftalvist clíniques oftalmológiques integrals t’ofereix l’oportunitat de ser l’autor de la propera campanya de Oftalvist en sales de cinema de tota Espanya a més de guanyar un premi dotat amb 3.000 € en metàl·lic. Seràs tu?
Descobreix les bases per participar
Fins al 26 de juny de 2015.

Recomanat per a estudiants i alumni de l’itinerari de Disseny Audiovisual

Medhouse

oftalvist_

 

Participa ahora que el curso ya está casi terminado…

Concursos_

Seguimos informado de los diversos concursos que llegan a Bau. Ahora que el curso ya esta casi terminado, en estos días en que algunos todavía estaréis dando vueltas por la ciudad y otros esperando el día de la presentación de vuestro Proyecto de Fin de Grado os lanzamos un par de propuestas con fecha de caducidad a finales de junio.

Young Fashion Designers Open Call
La feria de tendencias Medhouse abre la convocatoria a los diseñadores emergentes y ex estudiantes.
Medhouse-Barcelona Trends Fair es la primera feria de tendencias que propone dar una visión completa y diversa de la ferviente creatividad de Barcelona; un espacio donde descubrir nuevas propuestas. La innovación, la tendencia y la creatividad son la marca de la feria a través de un proceso de búsqueda y descubrimiento de propuestas interesantes y de calidad.
Medhouse no sólo apuesta por las tendencias emergentes, sino que también quiere fomentar la interrelación y el networking entre las diferentes propuestas para crear futuros sólidos y de expansión internacional.
Medhouse dispondrá durante los días 10, 11 y 12 de julio el YFD Corner donde los diseñadores emergentes podrán mostrar y vender sus colecciones.

Inscripciones 
El plazo máximo de inscripción on-line es el 7 de junio
Recomendado para alumni del itinerario de Diseño de Moda.

 

El arte de ver bien by Oftalvist
I Convocatoria de artes audiovisuales. Demuestra tu talento con una obra audiovisual basada en el testimonial de una paciente operada de los ojos.
Oftalvist clínicas oftalmológicas integrales te ofrece la oportunidad de ser el autor de la próxima campaña de Oftalvist en salas de cine de toda España además de ganar un premio dotado con 3.000 € en metálico. ¿Serás tú?

Descubre las bases para participar.
Hasta el 26 de junio de 2015.
Recomendado para estudiantes y alumni del itinerario de Diseño Audiovisual

Share