TDC61 a Bau

Activitats_

[CAT]
Un any més, a Bau tenim l’honor de presentar a Barcelona una extensa selecció dels treballs presentats i premiats en la 61 edició del Type Directors Club, un dels concursos pioners dels treballs de disseny gràfic amb un accent especial en la tipografia, tant en la vessant del disseny de famílies tipogràfiques com en l’aplicació de la tipografia en qualsevol de les tipologies del disseny gràfic.

El Type Directors Club porta 65 anys promovent l’excel·lència de la tipografia tant en paper com en pantalla. Fundat l’any 1946, entre els seus membres podem citar a personalitats influents com Aaron Burns, Will Burtin, Louis Dorfsman, Herb Lubalin, Bradbury Thompson o Hermann Zapf.

A Bau, Centre Universitari de Disseny, aquesta és la setena vegada que presentem aquests premis i des de la primera edició ens hem convertit en representants del TDC per a Espanya i organitzem la itinerància de la mostra per diverses ciutats. L’exposició ha estat sempre lligada a les diferents edicions de la Typoweek i aquest curs a la celebració del Bau Design Forum.

Exposició
Fins al 8 d’octubre de 2015
Bau, Edifici B, primer pis
Pujades 128

Horari, només en dies laborables
Matins de 10 a 14h
Tardes de 17 a 20h*
* Fins al 2 d’octubre es sol·licita la visita a l’edifici A, Pujades 118.

TDC61_10_TDC61_11 TDC61_12 TDC61_13

TDC61 en Bau
Actividades_

[CAST]
Un año más, en Bau tenemos el honor de presentar en Barcelona una extensa selección de los trabajos presentados y premiados en la 61 edición del Type Directors Club, uno de los concursos pioneros de los trabajos de diseño gráfico con un acento especial en la tipografía, tanto en la vertiente del diseño de familias tipográficas como en la aplicación de la tipografía en cualquiera de las tipologías del diseño gráfico.

El Type Directors Club lleva 65 años promoviendo la excelencia de la tipografía tanto en papel como en pantalla. Fundado en el año 1946, entre sus miembros podemos citar a personalidades influyentes como Aaron Burns, Will Burtin, Louis Dorfsman, Herb Lubalin, Bradbury Thompson o Hermann Zapf.

En Bau, Centro Universitario de Diseño, esta es la séptima vez que presentamos estos premios y desde la primera edición nos hemos convertido en representantes del TDC para España y organizamos la itinerancia de la muestra por diversas ciudades. La exposición ha estado siempre ligada a las distintas ediciones de la Typoweek y este curso a la celebración del Bau Design Forum.

Exposición
Hasta el 8 de octubre de 2015
Bau, Edificio B, primer piso
Pujades 128

Horario, sólo en días laborables
Mañanas de 10 a 14h
Tardes de 17 a 20h*
* Hasta el 2 de octubre se solicita la visita en el edificio A, Pujades 118

BDF_Expo_TDC

 

Share