Bau visita el Palau Bru

Interiors_Projectes_Estudiants_


[CAT]
Potser us preguntareu què feien alguns estudiants de Bau, Centre Universitari de Disseny a la porta de la seu de l’SGAE.

La resposta és senzilla: un any més, Bau, participarà en el projecte Llum-Bcn patis 2016 en el marc del festival de llum de Santa Eulàlia a Barcelona. Els que veieu a la foto són un grup d’alumnes de Projectes d’Interiors III que amb Pierino Dal Pozzo com a professor treballaran en el desenvolupament d’una proposta per al pati d’aquest palau.

Si voleu, podeu revisar el post del blog de l’anterior edició.

Seguirem informant.

 

Projectes3_Interiors_

 

Bau visita el Palacio Bru

Interiores_Proyectos_Estudiantes

[CAST]
Tal vez os preguntaréis qué hacían algunos estudiantes de Bau, Centro Universitario de Diseño en la puerta de la sede de la SGAE. La respuesta es sencilla: un año más, Bau, participará en el proyecto Llum-Bcn patios 2016 en el marco del festival de luz de Santa Eulalia en Barcelona. Los que veis en la foto son un grupo de alumnos de Proyectos de Interiores III que con Pierino Dal Pozzo como profesor trabajarán en el desarrollo de una propuesta para el patio de ese palacio.

Si queréis, podéis revisar el post del blog de la anterior edición.

Seguiremos informando.

 

Share