Projectant instal·lacions, instal·lant projectes

Eines_Interiors

[CAT]
L’exalumne de Bau Jordi Ginabreda ha impartit una conferència als estudiants de l’assignatura de Construcció i Instal·lacions III de quart curs el professor del qual és Oriol Hostench.

Jordi ha explicat una selecció dels projectes d’interiorisme construïts des del seu estudi posant especial èmfasi en la importància de les instal·lacions com a condicionant indispensable en la fase projectual.

La solució de les instal·lacions és un dels reptes de cada projecte d’interiorisme partint dels condicionants de l’espai.

Oscar_Ginebreda_ Oscar_Ginebreda_2

 

Proyectando instalaciones, instalando proyectos
Herramientas_Interiores

[CAST]
El ex alumno de Bau Jordi Ginabreda ha impartido una conferencia a los estudiantes de la asignatura de Construcción e Instalaciones III de cuarto curso cuyo profesor es Oriol Hostench.

Jordi ha explicado una selección de los proyectos de interiorismo construidos desde su estudio poniendo especial énfasis en la importancia de las instalaciones como condicionante indispensable en la fase proyectual.

La solución de las instalaciones es uno de los retos de cada proyecto de interiorismo partiendo de los condicionantes del espacio.

 

Share