Laus &

Concursos i Beques_Gràfic_

Ja està oberta la inscripció per a la nova edició dels premis Laus.
Recordeu que els estudiants de quart curs poden presentar-se en la categoria de Treball Lliure; els alumni, en la categoria de Projecte Final d’Estudis; i els estudiants de Màsters i Postgraus, en la seva pròpia categoria.

El termini d’inscripció finalitza el 31 de gener de 2016.
Totes les obres que s’inscriguin abans del 31 de desembre podran beneficiar-se d’un 10% de descompte en l’import de la inscripció.

Els Premis Laus de Disseny Gràfic i Comunicació Visual estan organitzats per l’Associació de Dissenyadors Gràfics i Directors d’Art (ADG-FAD), una associació privada sense ànim de lucre d’àmbit estatal. Des de fa cinquanta anys, el seu objectiu és promoure el disseny gràfic i la comunicació visual a la vida cultural i econòmica del país. Amb aquest propòsit van néixer els premis.

Els Premis Laus s’atorguen amb l’objectiu de reconèixer l’excel·lència en el disseny gràfic i la comunicació visual. En les seves 45 edicions han servit de termòmetre de la creativitat espanyola i, enguany, en la seva 46a edició, tenen la ferma intenció d’internacionalitzar la seva repercussió amb Laus&, la seva nova campanya.

http://laus.cat/ca/bases

Laus&

Laus  &

Concursos y Becas_Gráfico_

[CAST]

Ya está abierta la inscripción para la nueva edición de los premios Laus.

Recordad que los estudiantes de cuarto curso pueden presentarse en la categoría de Trabajo Libre; los alumni, en la categoría de Proyecto Final de Estudios; y los estudiantes de Másters y Posgrados, en su propia categoría.

La fecha límite de inscripción es el 31 de enero de 2016.
Todas las obras inscritas antes del 31 de diciembre podrán aplicarse un 10% de descuento en el importe de la inscripción.

Los Premios Laus de Diseño Gráfico y Comunicación Visual están organizados por la Asociación de Diseñadores Gráficos y Directores de Arte (ADG-FAD), una asociación privada sin ánimo de lucro de ámbito estatal. Desde hace cincuenta años, su objetivo es promover el diseño gráfico y la comunicación visual en la vida cultural y económica del país. Con este propósito nacieron estos premios.

Los Premios Laus se otorgan con el objetivo de reconocer la excelencia en el diseño gráfico y la comunicación visual. En sus 45 ediciones han servido como termómetro de la creatividad española, y en ésta, su 46ª edición, tienen la firme intención de internacionalizar su repercusión con Laus&, su nueva campaña.

http://laus.cat/es/bases

image001

Share