Poble Nou Open Night, Disseny i Bau

Professorat_Alumni_

[CAT]
A més de participar amb la cessió de l’espai polivalent de l’edifici A, batejat per a l’ocasió com Urban Club, Bau Centro Universitari de Disseny té més activitats recomanables per la Open Night d’aquest cap de setmana.

Pierino dal Pozzo, coordinador de l’itinerari d’Interiors del Centre participa en una taula rodona –Converses sobre disseny-  amb el títol El joc de la veritat o a qui li serveix el que fas?, al costat de Jordi Castel, Norberto Chaves, Nani Marquina i Rafa Martinez.

Espai 88
Pamplona 88
11 de desembre
De 20,30 a 22 h.

88_Pierino_1

I Jordi Ginabreda, alumni de Bau, presentarà una selecció d’imatges dels seus millors projectes a l’espai Addicted to Life

 

Pujades 156,bis
11 de desembre
De 19 a 01 h.

 

Poble Nou Open Night, Diseño y Ba
Profesorado_Alumni_

[CAST]
Además de participar con la cesión del espacio polivalente del edificio A, bautizado para la ocasión como Urban Club, Bau Centro Universitario de Diseño tiene más actividades recomendables para la Open Night de este fin de semana.

Pierino dal Pozzo, coordinador del itinerario de Interiores del Centro participa en una mesa redonda –Conversaciones sobre diseño– con el título de El juego de la verdad o ¿a quién le sirve lo que haces?, junto a Jordi Castel, Norberto Chaves, Nani Marquina y Rafa Martinez.

Espacio 88
Pamplona 88
11 de diciembre
De 20,30 a 22 h.

88_Pierino_2

 

Y Jordi Ginabreda, alumni de Bau, presentará una selección de imágenes de sus mejores proyectos en el espacio Addicted to Life

Pujades 156,bis
11 de diciembre
De 19 a 01 h.

Share