1er Concurs borsa Vostok 2016

Concursos_
[CAT]
La Vostok té l’immens plaer d’anunciar a so de bombo i platerets la primera convocatòria del disseny de la bossa de Vostok.


Aquesta convocatòria està oberta únicament a estudiants d’Escoles d’Art i Disseny de l’àmbit nacional.

La imatge ha d’estar inspirada en el món de l’estampació, les tècniques manuals o bé representada clarament amb processos gràfics que siguin referencials de l’univers visual i conceptual de la Vostok.

El premi consta de materials d’estampació i gravat valorats en 400 euros acuradament seleccionats per Vostok Printing Shop, així com la promoció a través de xarxes socials i difusió de la borsa amb la signatura de l’autor.

Data límit de presentació, 4 març 2016

Consulta les bases 

Concurs_Vostok_bau


 

1er Concurso bolsa Vostok 2016
Concursos_

[CAST]
La Vostok tiene el inmenso placer de anunciar a bombo y platillo la primera convocatoria del diseño de la bolsa de la Vostok.

Esta convocatoria esta abierta únicamente a estudiantes de Escuelas de Arte y Diseño del ámbito nacional.

La imagen deberá estar inspirada en el mundo de la estampación, las técnicas manuales o bien representada claramente con procesos gráficos que sean referenciales del universo visual y conceptual de la Vostok.

El premio consta de materiales de estampación y grabado valorados en 400 euros cuidadosamente seleccionados por Vostok Printing Shop, así como la promoción a través de redes sociales y difusión de la bolsa con la firma del autor.

Fecha límite de presentación, 4 de marzo de 2016

Consulta las bases

 

Share