5.000 dòlars de recompensa, beca tipogràfica

Beques_

[CAT]
Per a dones que estimen la tipografia. Una beca de 5.000 dòlars a la qual només es pot aspirar pertanyent al sexe femení, aportant 3 treballs realitzats durant els estudis que poden incidir en el disseny de tipografia, el disseny gràfic o la crítica de disseny sense oblidar les aplicacions a les noves tecnologies digitals…

Una beca escolar atorgada pel Type Directors Club -de qui Bau presenta tots els anys una selecció dels seus premis anuals de tipografia- i Monotype, en honor de Beatrice Warde , la primera dona a pertànyer al Type Directors Club i que durant els seus anys de treball a la Monotype Corporation va promoure l’educació tipogràfica i a través dels seus nombrosos assajos, llibres, articles i conferències va difondre el bon ús de la tipografia a tot el món.

La data límit per presentar les propostes és l’11 de febrer de 2016.
Atreveix-te i participa.
Podeu trobar la informació completa (en anglès) i descarregar la fitxa de participació a
https://www.tdc.org/beatrice-warde/

Beatrice_Warde_2016_1 Beatrice_Warde_2016_2

5.000 dólares de recompensa
Becas_

[CAST]
Para mujeres que aman la tipografía. Una beca de 5.000 dólares a la que sólo se puede aspirar perteneciendo al sexo femenino, aportando 3 trabajos realizados durante los estudios que pueden incidir en el diseño de tipografía, el diseño gráfico o la crítica de diseño sin olvidar las aplicaciones a las nuevas tecnologías digitales…
Una beca escolar otorgada por el Type Directors Club -de quien Bau presenta todos los años una selección de sus premios anuales de tipografía- y Monotype, en honor de Beatrice Warde , la primera mujer en pertenecer al Type Directors Club y que durante sus años de trabajo en la Monotype Corporation promovió la educación tipográfica y a través de sus numerosos ensayos, libros, artículos y conferencias difundió el buen uso de la tipografía en todo el mundo.
La fecha límite para presentar las propuestas es el 11 de febrero de 2016.
Atrévete y participa.
Podéis encontrar la información completa (en inglés) y descargar la ficha de participación en
https://www.tdc.org/beatrice-warde/

https://www.tdc.org

Share