Presentacions a client

Interiors_Projectes_

[CAT]
L’assignatura de Projectes III de l’itinerari d’Interiors i l’assignatura de Producte han estat treballant durant aquest primer semestre del curs de manera conjunta per a la firma Desigual i sota la coordinació de Pierino Dal Pozzo (Projectes) i Joan Maroto (Producte).

Aquí teniu algunes fotos de la presentació del projecte.

Interiors_Desigual_01 Interiors_Desigual_02 Interiors_Desigual_04 Interiors_Desigual_06 Interiors_Desigual_10

 

Presentaciones a cliente
Interiores_Proyectos

[CAST]
La asignatura de Proyectos III del itinerario de Interiores y la asignatura de Producto han estado trabajando durante este primer semestre del curso de forma conjunta para la firma Desigual y bajo la coordinación de Pierino Dal Pozzo (Proyectos) y Joan Maroto (Producto).
Aquí tenéis algunas fotos de la presentación del proyecto.

Interiors_Desigual_11 Interiors_Desigual_12 Interiors_Desigual_13 Interiors_Desigual_15

 

Share