La creació del vestuari de ‘L’Avar’ per María Araujo

Alumni_

[CAT]
L’alumni Andreu Rami, graduat a la 1ª promoció del Grau en Disseny, és ja tot un expert en la comunicació dins l’àmbit de les arts escèniques. Des de fa anys, combina l’activitat de dissenyador gràfic i comunicador visual, amb la d’actor, professor d’interpretació teatral, dinamitzador cultural i promotor d’espectacles.

Actualment treballa com a cap de comunicació i màrqueting a l’agència Publispec, propietat del Grup Focus, l’empresa catalana líder en el sector de les arts escèniques i principal operador en el terreny de la creació i la producció d’esdeveniments singulars.

Des de Publispec, l’Andreu promou tot tipus d’activitats relacionades amb el teatre, com aquesta que ens ha fet arribar i que pot ser de gran interés, sobretot, per als estudiants i alumni de Moda de Bau:

Amb motiu de l’estrena de L’avar al Teatre Goya de Barcelona, la sala presenta dues activitats complementàries a les funcions habituals que tenen un doble objectiu: d’una banda, mostrar la complexitat en la producció d’un espectacle de teatre clàssic; i, de l’altra, oferir al públic la possibilitat de veure què hi ha més enllà de l’escenari. Aquestes activitats se celebraran el Dia de l’Espectador del Teatre Goya -dimecres-, i les entrades per a la funció d’aquell mateix dia gaudiran d’un descompte especial per als assistents.

Parlem de… La creació del vestuari de L’avar amb Maria Araujo

Vols saber quin és el procés de creació del vestuari d’un espectacle? Maria Araujo, la figurinista del muntatge, t’explicarà com s’ha ideat i creat la indumentària dels personatges de L’avar de Molière per al Teatre Goya, recreant l’estètica del vestuari del s. XVII.

Maria Araujo és una de les dissenyadores de vestuari més reconegudes a nivell nacional. Al llarg de la seva trajectòria ha treballat amb alguns dels millors directors d’escena del país, com Josep Maria Flotats, Mario Gas, Josep Maria Pou i Josep Maria Mestres, entre d’altres.

La seva feina ha rebut multitud de premis i mencions: premi Max de las Artes Escenicas Españolas per Amadeus (2009), premi ADE de Figurinisme per Tío Vania (2008), premi Gran Vía de Teatro musical pels dissenys a Sweeney Todd (2009) i premi ADE de Figurinisme per Arte de la Comedia (2010).
L’activitat es durà a terme al foyer del Teatre Goya, abans de la funció.

Dimecres 2 de març
A les 19 h
Teatre Goya
Entrada gratuïta

rami_2

 

La creación del vestuario de ‘El avaro’ por María Araujo
Alumni_

Andreu Rami, graduado en la 1ª promoción del Grado en Diseño, es ya todo un experto en la comunicación dentro del ámbito de las artes escénicas. Desde hace años, combina la actividad de diseñador gráfico y comunicador visual, con la de actor, profesor de interpretación teatral, dinamizador cultural y promotor de espectáculos.

Actualmente trabaja como jefe de comunicación y marketing en la agencia Publispec, propiedad del Grupo Focus, la empresa catalana líder en el sector de las artes escénicas y principal operador en el terreno de la creación y la producción de acontecimientos singulares.

Desde Publispec, Andreu promueve todo tipo de actividades relacionadas con el teatro, como esta que nos ha hecho llegar y que puede ser de gran interés, sobre todo, para los estudiantes y alumni de Moda de Bau:

Con motivo del estreno de El avaro en el Teatro Goya de Barcelona, la sala presenta dos actividades complementarias a las funciones habituales que tienen un doble objetivo: por un lado, mostrar la complejidad en la producción de un espectáculo de teatro clásico; y, por otro, ofrecer al público la posibilidad de ver qué hay más allá del escenario. Estas actividades se celebrarán el Día del Espectador del Teatro Goya -miércoles-, y las entradas para la función de aquel mismo día disfrutarán de un descuento especial para los asistentes.

Hablamos de… La creación del vestuario del avaro con María Araujo

¿Quieres saber cuál es el proceso de creación del vestuario de un espectáculo? Maria Araujo, la figurinista del montaje, te explicará cómo se ha ideado y creado la indumentaria de los personajes del avaro de Molière para el Teatro Goya, recreando la estética del vestuario del s. XVII.

María Araujo es una de las diseñadoras de vestuario más reconocidas a nivel nacional. A lo largo de su trayectoria ha trabajado con algunos de los mejores directores de escena del país, como Josep Maria Flotats, Mario Gas, Josep Maria Pozo y Josep Maria Maestros, entre otros.

Su trabajo ha recibido multitud de premios y menciones: premio Max de las Artes Escénicas Españolas por Amadeus (2009), premio ADE de Figurinisme por Tío Vania (2008), premio Gran Vía de Teatro musical por los diseños a Sweeney Todd (2009) y premio ADE de Figurinismo por Arte de la Comedia (2010).
La actividad se llevará a cabo en el foyer del Teatro Goya, antes de la función.

Miércoles 2 de marzo
A las 19 h
Teatro Goya
Entrada gratuita

Rami_1

Share