Pedagogia del dubte en Vídeo

Activitats_Cultura_

[CAT]
El passat 21 de gener vam tenir l’ocasió de gaudir de la conferència de Joan Fontcubert ” Pedagogia del dubte “ en què s’analitzava la noció de document com a valor autentificador d’un determinat règim de veritat i es feia de la fotografia una reflexió metafotográfica.

Amb un humor impertinent i utilitzant l’estratègia del prestidigitador, Fontcuberta ens va mostrar els trucs polítics , ideològics i epistemològics amb què la il·lusió i la realitat es confonen.

Si et vas perdre la conferència a la sessió de ‘ Interferències de Migdia ‘ , del mes passat ara pots veure aquí.

Interferències. Joan Fontcuberta – “Pedagogia del dubte” from Bau, Centre Universitari Disseny on Vimeo.

 

Pedagogia de la duda en Vídeo
Actividades_Cultura_

[CAST]
El pasado 21 de enero tuvimos la ocasión de disfrutar de la conferencia de Joan Fontcubert “Pedagogía de la duda” en la que se analizaba la noción de documento como valor autentificador de un determinado régimen de verdad y se hacía de la fotografía una reflexión metafotográfica.
Con un humor impertinente y utilizando la estrategia del prestidigitador, Fontcuberta nos mostró los trucos políticos, ideológicos y  epistemológicos con los que la ilusión y la realidad se confunden.

Si te perdiste la conferencia en la sesión de ‘Interferències de Migdia’, del mes pasado ahora puedes verla aquí.

fontcuberta_070116_1452160825_60_

Share