TFG Reviews 2

Projectes_TFG_

[CAT]
Per donar inici als TFGs del curs 2015-2016 , l’àrea de Projectes de Bau organitza presentacions d’alguns dels Treballs Finals de Grau avaluats en el curs anterior. Encara que dirigits principalment als estudiants de quart curs matriculats a l’ assignatura Treball Final de Grau, les sessions estan obertes a tota la comunitat Bau.

La intenció d’aquestes sessions és poder conversar i aprendre com van enfocar el seu projecte, així com les seves vivències personals en el mateix; segur que tots podrem aprendre i veure com van treballar els estudiants que van finalitzar recentment el Grau .

En aquesta segona sessió dels TFG Reviews es van presentar els treballs d’Anna Canals, Maria Masó i Judit Esteba (Línia. Redisseny del concepte de llibreria basat en la sinergia de temàtiques / Interiors); Laia Carrillo (Cultura, vinya, vi, territori. Una aproximació al paper de l’audiovisual en les activitats enoturístiques de la DO Penedès / Audiovisual); Ariadna Minguet (Descodificació. La grafia de les lletres i els números / Gràfic) i Adrián Tornero (Eyesore. Destrucció del monstre com a figura amenaçant i alliberament del mateix / Moda)

La tercera i darrera sessió dels TFG Reviews, tindrà lloc el proper dimecres 9 de març.

TGFR_JuditEsteba_AnnaCanals_MariaMaso
Anna Canals, María Masó, Judit Esteba

TGFR_LaiaCarrillo
Laia Carrillo

TFG Review 2
Proyectos_TFG_

[CAST]
Para dar inicio a los TFGs del curso 2015-2016, el área de Proyectos de Bau organiza presentaciones de algunos de los Trabajos Finales de Grado evaluados en el curso anterior. Aunque dirigidos principalmente a los estudiantes de cuarto curso matriculados en la asignatura Trabajo Final de Grado, las sesiones están abiertas a toda la comunidad Bau. La intención de estas sesiones es poder conversar y aprender como enfocaron su proyecto, así como sus vivencias personales en el mismo; seguro que todos podremos aprender y ver cómo trabajaron los estudiantes que finalizaron recientemente el Grado.

En la segunda sesión de los TFG Reviews se presentaron los trabajos de Anna Canals, María Masó y Judit Esteba (Línea. Rediseño del concepto de librería basado en la sinergia de temáticas / Interiores); Laia Carrillo (Cultura, viña, vino, territorio. Una aproximación al papel del audiovisual en las actividades enoturísticas de la D.O. Penedés / Audiovisual); Ariadna Minguet (Descodificación. La grafía de las letras y los números / Gráfico) y Adrián Tornero (Eyesore. Destrucción del monstruo como figura amenazante y liberación del mismo/ Moda).

La tercera y última sesión de los TFG Reviews, tendrá lugar el próximo miércoles 9 de marzo.

TFGR_Ariadna_Minguet
Ariadna Minguet
TFGReviews_general_ TGFR_AdrianTornero
Adrián Tornero

 

Share