Conecta’t i Disello

Beques_Concursos_

Ja s’ha obert la convocatòria per entrar a participar a les Beques Connecta’t del Carnet Jove pels joves entre 16 i 31 anys (complerts al llarg de convocatòria). Es tracta de 10 beques, cada una en un àmbit diferent, que faciliten la incorporació dels joves al món del treball a empreses com ara TV3, La Vanguardia, El Punt Avui o Ediciones El Jueves. Les beques tenen una dotació de 5.000€ cadascuna.

Els àmbits són: Ambientació, Vestuari, Caracterització, Disseny, Grafisme, Fotografia, Muntatge Musical, Ràdio, Còmic i Lletres.
El proper dijous 31 de març, Bau té programada una sessió informativa de la qual us anirem informant.

Entra, busca la teva i participa!

Beca 2016 GENERIC

Correus convoca la tercera edició del seu Concurs Nacional de disseny de segells amb l’objectiu de difondre el valor del segell com a mitjà i suport d’expressió artística, de narrador d’històries i transmissor de cultura, a més de ser element de franqueig.

Amb l’avantatge del tema lliure i els inconvenients de les votacions populars (els “m’agrada” de la xarxa), i l’obligació de treballar amb una plantilla, us animem a participar-hi només pel plaer de dissenyar una de les peces gràfiques més petites i amb major possibilitat de ser vistes en qualsevol lloc del món. Penseu que dissenyadors com Irma Boom, International Jet Set, Erik Spiekermann, Saul Bass o Wim Crouwel, entre molts d’altres, tenen entre les seves obres el disseny d’un (o diversos) segells de correus.

disello-cabecera

 

Conecta’t y Disello
Becas_Concursos_

Ya se ha abierto la convocatoria para entrar a participar en las Becas Connecta’t del Carnet Jove para jóvenes entre 16 y 31 años (cumplidos a lo largo de la convocatoria). Se trata de 10 becas, cada una en un ámbito diferente, que facilitan la incorporación de los jóvenes al mundo laboral en empresas como TV3, La Vanguardia, El Punt Avui o Ediciones El Jueves. Las becas tienen una dotación de 5.000 euros cada una.

Los ámbitos son: Ambientación, Vestuario, Caracterización, Diseño, Gráfismo, Fotografía, Montaje Musical, Radio, Cómic y Letras.
El próximo jueves 31 de marzo, Bau tiene programada una sesión informativa de la que os iremos informando.

¡Entra, busca la tuya y participa!

Correos convoca la tercera edición de su Concurso Nacional de diseño de sellos con el objetivo de difundir el valor del sello como medio y soporte de expresión artística, de contador de historias y transmisor de cultura, además de ser elemento de franqueo.

Con la ventaja del tema libre y los inconvenientes de las votaciones populares (los “me gusta” de la red), y la obligación de trabajar con una plantilla, os animamos a participar solo por el placer de diseñar una de las piezas gráficas más pequeñas y con mayor posibilidad de ser vistas en cualquier lugar del mundo. Pensad que diseñadores como Irma Boom, International Jet Set, Erik Spiekermann, Saul Bass o Wim Crouwel, entre muchos otros, tienen entre sus obras el diseño de un (o varios) sellos de correos.

 

Share