hrzt festival audiovisual

Audiovisual_

[CAT]
Ets dels que encara segueix sense saber què és el disseny audiovisual? El món està canviant, i a una velocitat que no podem arribar a imaginar. Els festivals al seu torn es transformen, i el proper dijous serà una de les dates en què a la sala polivalent de Bau Centre Universitari de Disseny de Barcelona es durà a terme la primera exploració multisensorial audiovisual.

Podreu explorar els límits de les vostres percepcions, delectar-vos amb l’explosió de referents, i perdre-us pels racons de l’irreconeixible Espai Polivalent. Si encara no heu trobat la inspiració per als vostres projectes finals, esteu obligats a venir; i si ja esteu inspirats, també.

Les portes estaran obertes per a tots els interessats a passar una bona estona envoltats d’una atmosfera excitant .

Moritz i Jagermeister també s’han sumat a aquest joc de sentits.
[Apte per a epilèptics si s’embenen els ulls]

Dijous 21 d’abril
De 17,30 a 21,30 h.
Espai Polivalent, edifici A (c/Pujades 118)
hrtz_1

Facebook

HERTZ from ArnauColl on Vimeo.

hrzt festival audiovisual
Audiovisual_

[CAST]
¿Eres de los que aún sigue sin saber qué es el diseño audiovisual? El mundo está cambiando, y a una velocidad que no podemos llegar a imaginar. Los festivales a su vez se transforman y el próximo jueves de será una de las fechas en las que en el Espacio Polivalente de Bau, Centre Universitari de Disseny de Barcelona se llevará a cabo la primera exploración multisensorial audiovisual.

Podréis explorar los límites de vuestras percepciones, deleitaros con la explosión de referentes, y perderos por los rincones del irreconocible Espacio Polivalente. Si aún no habéis encontrado la inspiración para vuestros proyectos finales, estáis obligados a venir; y si ya estáis inspirados, también.

Las puertas estarán abiertas para todos los interesados en pasar un buen rato envueltos en una atmósfera excitante.

Moritz y Jagermeister también se han sumado a este juego de sentidos.
[Apto para epilépticos si se vendan los ojos]

Jueves 21 de abril
De 17,30 a 21,30 h.
Sala Polivalente, edificio A

Facebook

hrtz_2

Share