“Simplemente buen diseño”, Petz Scholtus

Cultura_Interferències de migdia_

[CAT]
El proper dijous tindrà lloc la última sessió d’Interferències de Migdia, un cicle de periodicitat mensual i lliure accés programat des de l’Àrea de Cultura de BAU i que durant aquest curs 2015-16 ha reunit a diverses investigadors, artistas i creadors de diferents àmbits de l’Art i les Humanitats, i a professionals del disseny.

La convidada a la propera sessió del és la dissenyadora Petz Scholtus, que amb la ponència titulada “Simplemente buen diseño” abordarà la temàtica del disseny sostenible. Per a aquesta llicenciada en Eco Disseny a Londres i amb experiència professional internacional, el bon disseny no és més que sentit comú.

Com podem crear objectes i serveis amb baix impacte al mediambient sense sacrificar el disseny? Cicle de Vida i conceptes com Cradle to Cradle són la clau, a més de combratre el greenwashing.

Petz Scholtus és llicenciada en Eco Disseny a Londres. Va arribar a Barcelona el 2004 després de treballar a Luxemburgo, Anglaterra, Alemanya, Pemba Island (Tanzania) i Holanda. Com dissenyadora freelance va crear la marca Pöko Design. Altres projectes que va dur a terme són el R3project, Pecha Kucha Barcelona, o2Spain, el Barcelona Green Map i articles per a Treehugger. El 2012 va deixar el disseny de productes ecològics per dedicar-se al disseny de serveis i formes de viure més sostenible. El resultat és yök Casa + Cultura, allotjament ecològic basat en la cultura real de Barcelona.

Dijous 19 de maig
A les  14 h
Espai Polivalent, Edifici A
Entrada lliure

Petz Scholtus_1Fotografía Benjamin Julve

 

“Simplemente buen diseño”, Petz Scholtus
Cultura_Interferències de migdia_

[CAST]
El próximo jueves tendrá lugar la última sesión de ‘Interferències de Migdia’, un ciclo de periodicidad mensual y libre acceso programado desde el Área de Cultura de BAU y que durante este curso 2015-16 ha reunido a diversos investigadores, artistas y creadores de distintos ámbitos del Arte y las Humanidades, y a profesionales del diseño.

La invitada a esta sesión es la diseñadora Petz Scholtus, que con su ponencia titulada “Simplemente buen diseño” abordará la temática del diseño sostenible. Para esta licenciada en Eco Diseño en Londres y con experiencia profesional internacional, el buen diseño no es más que diseño con sentido común.

¿Cómo podemos crear objetos y servicios con bajo impacto medioambiental sin sacrificar el diseño? Ciclo de Vida y conceptos como Cradle to Cradle son la clave, además de combatir el greenwashing.

Petz Scholtus es Licenciada en Eco Diseño en Londres.  Llegó a Barcelona en 2004 tras trabajar en Luxemburgo, Inglaterra, Alemania, Pemba Island (Tanzania) y Holanda. Como diseñadora freelance creó la marca Pöko Design. Otros proyectos que llevó a cabo son el R3project, Pecha Kucha Barcelona, o2Spain, el Barcelona Green Map y artículos para Treehugger. En 2012 dejó el diseño de productos ecológicos para dedicarse al diseño de servicios y maneras de vivir más sostenible. El resultado es yök Casa + Cultura, alojamiento ecológico basado en la cultura real de Barcelona.

Jueves 19 mayo
A las 14 h
Espacio Polivalente, Edificio A
Entrada libre

Petz Scholtus_2

Share