Esmorzar al Fad

Gràfic_Projectes_

[CAT]
El FAD organitza trobades entre estudiants i professionals de les diferents entitats que el formen. Un soci professional comparteix unes hores de la seva vida en un format entre conferència i xerrada informal que han batejat amb el nom genèric de “Esmorzars amb escoles del FAD Barcelona”.

El passat divendres 13 de maig, estudiants de l’assignatura de Projectes de tercer curs de l’itinerari de Disseny Gràfic i Comunicació Visual, amb el seu tutor Pau de Riba, van compartir l’experiència amb l’estudi PAR i van poder gaudir d’una visita guiada al Centre de Documentació del DHUB.

esmorçarFad_Bau_1 esmorçarFad_Bau_2 esmorçarFad_Bau_3 esmorçarFad_Bau_4

 

Desayuno en el Fad
Gráfico_Proyectos_

[CAST]
El Fad organiza encuentros entre estudiantes y profesionales de las distintas entidades que lo forman. Un socio profesional comparte unas horas de su vida en un formato entre conferencia y charla informal que han bautizado con el nombre genérico de “Esmorzars amb escoles del Fad Barcelona”.

El pasado viernes 13 de mayo, estudiantes de la asignatura de Proyectos de tercer curso del itinerario de Diseño Gráfico y Comunicación Visual, junto a su tutor Pau de Riba, compartieron la experiencia con el estudio PAR y pudieron disfrutar de una visita guiada al Centro de Documentación del DHUB.

esmorçarFad_Bau_5 esmorçarFad_Bau_6

 

Treball de l’estudi PAR / TRabajo del estudio PAR

par-graphic

Share