Crear el branding del 2050

Màsters_Posgraus_Activitats_

[CAT]
A partir del proper 2 de juny comença la Barcelona Design Week (BDW), organitzada per BCD Barcelona Centre de Disseny; la cita anual del disseny, la innovació i l’empresa que, des de 2006, atrau professionals i empreses creatives que volen conèixer noves tendències, fer networking i compartir coneixements i projectes de temàtiques diverses.

Entre les diverses possibilitats que ofereix el programa d’enguany, voldríem destacar el taller Crear el branding del 2050, impartit per Batllegroup, responsables del Màster en Disseny de Branding i Packaging de BAU.
Pots consultar el contingut complet del workshop, impartit per Xavier Balsa i Marcel Batlle, aquí.

Inscripcions

Taller_Batllegroup_1

 

Crear el branding del 2050
Másters_Posgrados_Actividades_

[CAST]
A partir del próximo 2 de junio da comienzo la Barcelona Design Week (BDW), organizada por BCD Barcelona Centro de Diseño; la cita anual del diseño, la innovación y la empresa que, desde 2006, atrae profesionales y empresas creativas que desean conocer nuevas tendencias, hacer networking y compartir conocimientos y proyectos de temáticas diversas.

Entre las diversas posibilidades que ofrece el programa de este año, quisiéramos destacar el taller Crear el branding del 2050, impartido por Batllegroup, responsables del Máster en Diseño de Branding y Packaging de BAU.

Puedes consultar el contenido completo del workshop, impartido por Xavier Balsa y Marcel Batlle, aquí.

Inscripciones

Taller_Batllegroup_2

Share