Collection Privée

Moda_Activitats_

[CAT]
El showroom de Moda és una activitat oberta a tothom i, sobretot, una bona mostra del talent dels estudiants que volen fer del disseny de Moda la seva professió.
Un any més, els estudiants de l’itinerari de Moda de 3r curs, presenten un showroom amb les seves col·leccions; una activitat que ja s’ha convertit en un clàssic de final de curs a BAU.

Per als amants de la moda Collection Privée és una oportunitat per descobrir nous talents creatius i les tendències que dominaran el mercat la pròxima temporada; gaudir d’un ambient juvenil que destila idees fresques, creativitat i innovació; i fer-se amb prendes úniques fetes a mida a preus més que raonables. Tot això amb banda sonora inclosa i la col·laboració de Moritz.

En aquesta edició participen:
Marta Badia · Joana Serrat · Giulia Giacone · Marta Roig · Imanol Cruz · Sergio Castaño · Andrea Cochón · Laura Costa · Melissa Mejía · Sara López · Mònica Planasdemunt · Pernille Kirkeby · Georgina Labara · Aina Carafí · Cristina Moro · Giorgia Tayot · Alena Tur · Susanna Mateo · Anna Andreví · Ariadna Margenat · María Terrel · Pablo Porras · Mónica Bravo · Romina Puga · Anna Sebastián · Irina Castellví · Ariadna Rivas · Andrea Goldfinger

Els/les estudiants han desenvolupat la seva col·leccions sota la supervisió dels/les professors/es Fernando Aguileta, Elisa Amann i Inés Monge.

Com a novetat d’enguany, els estudiants de 2n curs que aquest curs s’han introduït a l’itinerari de Moda presentaran també els seus projectes finals i hi haurà, a més,  una exposició de projectes de sastreria.

Facebook

Instagram: @collection.privee
#collectionpriveebau

Dijous 2 de Juny
De 13 h a 22 h
Espai Polivalent Edifici A
Entrada lliure

Collection Privee_1 collection_privee_2

 

Collection Privée
Moda_Actividades_

[CAST]
El showroom de Moda de los estudiantes de 3er curso de Grado es una actividad abierta a todo el mundo y, sobre todo, una buena muestra del talento de los estudiantes que quieren hacer del diseño de Moda su profesión.

Un año más, los estudiantes del itinerario de Moda de 3º presentan un showroom con sus colecciones; una actividad que ya se ha convertido en un clásico del final de curso en BAU.

Para los amantes de la Moda Collection Privée es una oportunidad para descubrir nuevos talentos creativos y las tendencias que dominarán el mercado la próxima temporada; disfrutar de un ambiente juvenil que destila ideas frescas, creatividad e innovación; y hacerse con prendas únicas hechas a medida a precios más que razonables. Todo esto con banda sonora incluida y la colaboración de Moritz.

En esta edición participan:
Marta Badia · Joana Serrat · Giulia Giacone · Marta Roig · Imanol Cruz · Sergio Castaño · Andrea Cochón · Laura Costa · Melissa Mejía · Sara López · Mònica Planasdemunt · Pernille Kirkeby · Georgina Labara · Aina Carafí · Cristina Moro · Giorgia Tayot · Alena Tur · Susanna Mateo · Anna Andreví · Ariadna Margenat · María Terrel · Pablo Porras · Mónica Bravo · Romina Puga · Anna Sebastián · Irina Castellví · Ariadna Rivas · Andrea Goldfinger

Los/as estudiantes han desarrollado sus colecciones bajo la supervisión de los/as profesores/as Fernando Aguileta, Elisa Amann e Inés Monge.

Como novedad de este año, los estudiantes de 2º curso que este curso se han introducido en el itinerario de Moda presentarán también sus proyectos finales y habrá, además, una exposición de proyectos de sastrería.

Facebook

Instagram: @collection.privee
#collectionpriveebau

Jueves 2 de junio
De 13 h a 22 h
Espacio Polivalente Edificio A
Entrada libre

collection_privee_3

Share