El millor disseny de l’any

Professorat_Alumni_Estudiants_


[CAT]
L’exposició recull les obres finalistes i guanyadores dels principals premis organitzats per les associacions del FAD: els Premis Laus, els Premis ADI –que inclouen els reconeguts Delta, les Medalles ADI i els ADI Cultura–, els Premis FAD d’Arquitectura i Interiorisme, els Premis Habitàcola i els Premis ModaFAD. Més de 300 peces que representen els millors treballs de l’any en les diferents disciplines del disseny (arquitectura i interiorisme, disseny industrial, disseny gràfic i comunicació visual, imatge i moda…).

A l’exposició podreu veure treballs dels professors David Torrents, Raul Goñi i l’estudi Run; peçes d’alumni com Núria Vila (Can Cun) o Blanca Pia i d’estudiants com ara Marc Blanch, Miquel Darder Lucca Geuna, Cristina Peiró, Anna Salvador, Cristina Batlle, Beatriu Gomis i Eric Jover Bosque

Una exposició imprescindible per fer-se una visió general del disseny contemporani.

Del 7 de juny al 31 d’octubre de 2016
Disseny Hub Barcelona. 

Pl. de les Glòries Catalanes, 37-38
De dimarts a diumenge de 10:00 a 20:00 h.
Dilluns tancat
Entrada individual: 3 euros
Entrada reduïda*: 2 euros
Entrada gratuïta: socis del FAD i menors de 12 anys.
*(grups a partir de 10 persones, majors de 65 anys, estudiants, persones en atur, posseïdors de la tarjeta rosa, el carnet de família nombrosa o el carnet de família monoparental)

el millor disseny

 

El mejor diseño del año
Profesorado_Alumni_Estudiantes_

[CAST]
La exposición recoje las obras finalistas y ganadoras de los principales premios organizados por las asociaciones del FAD: los Premios Laus, los Premios ADI -que incluyen los reconocidos Delta, las Medallas ADI y los ADI Cultura-, los Premios FADde Arquitectura e Interiorismo, los Premios Habitácola y los Premios ModaFAD. Más de 300 piezas que representan los mejores trabajos del año en las diferentes disciplinas del diseño (arquitectura e interiorismo, diseño industrial, diseño gráfico y comunicación visual, imagen y moda…).

En la exposición podréis ver trabajos de los profesores David Torrents, Raul Goñi y el estudio Run; piezas de alumni como Núria Vila (Can Cun) o Blanca Pia y de estudiantes como por ejemplo Marc Blanch, Miquel Darder Lucca Geuna, Cristina Peiró, Anna Salvador, Cristina Batlle, Beatriu GomisEric Jover Bosque

Una exposición imprescindible para hacerse una visión general del diseño contemporáneo.

Del 7 de junio al 31 de octubre de 2016
Disseny Hub Barcelona.
Pl. de les Glòries Catalanes, 37-38
De martes a domingo de 10:00 a 20:00 h.
Lunes cerrado
Entrada individual: 3 euros
Entrada reducida*: 2 euros
Entrada gratuita: socios del FAD y menores de 12 años.
*(grupos a partir de 10 persones, mayores de 65 años, estudiantes, personas en paro, poseedores de la tarjeta rosa, el carnet de familia numerosa o el carnet de familia monoparental)

Share