Exposició TFG s 2015-16 


Projectes_ 


[CAT]
Aquets dies estaran exposats a BAU una selecció dels Treballs Finals de Grau en Disseny. Una magnífica oportunitat per poder veure amb detall els treballs finals dels estudiants de disseny audiovisual, disseny gràfic, disseny d’interiors i disseny de moda.

La mostra permet visualitzar vídeos i animacions, tocar peces de roba i teixits, admirar maquetes o propostes constructives així com visualitzar i tocar tot tipus de materials gràfics.

Els projectes presentats van perfilant el que podríem anomenar una línia BAU amb èmfasi en projectes socials, participatius i especulatius, sense deixar de banda projectes més clàssics en el món del disseny però amb bones dosis de risc, investigació i creativitat.

BAU, Centre Universitari de Disseny
Pujades 118
Passadís central i primer pis
De dilluns a divendres 

De 9 a 21 h 

Fins al 19 de juliol 

Entrada lliure

TFGs_2 TFGs_3

 

Exposición TFG’s 2015-16
Proyectos_

[CAST]
Estos días estarán expuestos en BAU una selección de los Trabajos Finales de Grado en Diseño. Una magnifica oportunidad para poder ver con detalle los trabajos finales de los estudiantes de diseño audiovisual, diseño gráfico, diseño de interiores y diseño de moda.

La muestra permite visualizar videos y animaciones, tocar prendas y tejidos, admirar maquetas o propuestas constructivas así como visualizar y tocar todo tipo de materiales gráficos.

Los proyectos presentados van perfilando lo que podríamos llamar una línea BAU con énfasis en proyectos sociales, participativos y especulativos, sin dejar de lado proyectos más clásicos en el mundo del diseño pero con buenas dosis de riesgo, investigación y creatividad.

BAU, Centro Universitario de Diseño
Pujades 118
Pasillo central y primer piso
De lunes a viernes
De 9 a 21 h
Hasta el 19 de julio
Entrada libre

TFGs_4 TFGs_5

TFGs_1

Share