Avui és el primer dia de la resta de la vostra vida

[CAT]

Una famosa frase de Jerry Rubin, dels ja llunyans anys seixanta. I si aquell dia va ser el 3 d’octubre també va ser el primer dia per als estudiants de Grau del curs 2016-2017.

Per a alguns el seu primer dia i el seu primer any a BAU; per a altres, el segon, tercer i quart any, fins i tot el cinquè o el sisè per a aquells estudiants que han optat per uns estudis de via lenta.

S’ha posat en marxa un laboratori d’idees i de creativitat; un espai d’aprenentatge, d’intercanvi d’experiències i coneixement, de relacions humanes; un lloc on l’energia creativa flueix en totes direccions enriquint a uns i altres. Demà (o el dia que llegiu aquest post) ja no serà el vostre primer dia a Bau, però seguirà sent el primer dia de la resta de la vostra vida.

Benvinguts/des a BAU!

1er_dia_1 1er_dia_2 1er_dia_3

Hoy es el primer día del resto de vuestra vida

[CAST]
Una famosa frase de Jerry Rubin, de los ya lejanos años sesenta. 
Y si ese día fue el 3 de octubre también fue el primer día para los estudiantes de Grado del curso 2016-2017. Para algunos su primer día y su primer año en BAU; para otros, el segundo, tercer y cuarto año, incluso el quinto o el sexto para aquellos estudiantes que han optado por unos estudios de vía lenta.

Se ha puesto en marcha un laboratorio de ideas y de creatividad; un espacio de aprendizaje, de intercambio de experiencias y conocimiento, de relaciones humanas; un lugar donde la energía creativa fluye en todas direcciones enriqueciendo a unos y otros.
Mañana (o el día que leáis este post) ya no será vuestro primer día en Bau, pero seguirá siendo el primer día del resto de vuestra vida.

¡Bienvenidos/as a BAU!

1er_dia_6

Primer de Grau matí / Primero de Grado mañana

1er_dia_7

Primer de Grau tarda / Primero de Grado tarde

Share