Estudiants de BAU a DoubleYou

Gràfic_Disseny i Publicitat_Alumni_


[CAT]
Visita a DoubleYou amb els estudiants de Disseny i Publicitat del Gm2 (itinerari de Disseny Gràfic) que, com cada any, ens ha obert les portes per poder conèixer de primera mà la realitat quotidiana d’una agència de publicitat.

DoubleYou és una de les més rellevants de Barcelona, molt forta en l’àrea de comunicació i publicitat en entorns digitals. Treballen per a clients com Nike, Audi, Affinity o FC Barcelona. En aquesta ocasio, ens van rebre els alumni Arantxa Gisbert i Pau Aguirremota, que hi van fer les pràctiques i que després van ser contractats i s’han integrat a l’equip de l’agència.
L’Arantxa i el Pau ens van explicar com treballen, quin tipus de projectes desenvolupen i com és l’experiència de treballar en publicitat per a un dissenyador gràfic.

Ben aviat, l’Arantxa, el Pau, i també l’alumni Pol Vilella (que treballa a Caldas & Naya) vindran a BAU a compartir les seves experiències amb els estudiants dels altres grups de Publicitat: GM1 i GT.

Des de el blog de BAU seguirem informant dels fets i procurarem afegir-hi alguna foto.

 

Estudiantes de BAU en DoubleYou
Gráfico_Diseño y Publicidad_Alumni_ 


[CAST]
Visita a DoubleYou con los estudiantes de Diseño y Publicidad del GM2 (itinerario de Diseño Gráfico) que, como cada año, nos ha abierto las puertas para poder conocer de primera mano la realidad cotidiana de una agencia de publicidad.

DoubleYou es una de las más relevantes de Barcelona, muy fuerte en el área de comunicación y publicidad en entornos digitales. Trabajan para clientes como Nike, Audi, Affinity o FC Barcelona. En esta ocasión, nos recibieron los alumni Arantxa Gisbert y Pau Aguirremota, que realizaron allí las prácticas y que posteriormente fueron contratados y se han integrado en la agencia.
Arantxa y Pau nos explicaron cómo trabajan, qué tipos de proyectos desarrollan y cómo es la experiencia de trabajar en publicidad para un diseñador gráfico.

Muy pronto, Arantxa, Pau y también el alumni Pol Vilella (que trabaja en Caldas & Naya) vendrán a BAU a compartir sus experiencias con los estudiantes de los otros grupos de Diseño y Publicidad: GM1 y GT.

Desde el blog de BAU seguiremos informando de los acontecimientos y procuraremos añadir alguna foto.

 

Share