Creative Strategy

Gráfico_Diseño i Comunicación_

[CAT]
Al primer pis de l’edifici A de BAU, en l’espai que definim com Bau Gallery, han començat a aparèixer intervencions dels estudiants de quart curs de l’itinerari de Disseny Gràfic. Les intervencions seguiran ocupant el passadís del primer pis i en conjunt formen l’exposició Creative Strategy.

Els estudiants han triat a diferents dissenyadors gràfics i han intentat explicar l’estratègia creativa que utilitzarien per presentar-los al món en un format d’exposició, sota la coordinació de Mònica Mestanza. Esperem que gaudiu de la mostra i que us ajudi a descobrir el treball i la creativitat de dissenyadors gràfics de referència. Aquí teniu la llista dels dissenyadors i dels estudiants:

Fabien Baron, Júlia Millet i Paula Llucià; Irma Boom, Eli Falcó i Martina Solés + Laia Contreras i Gina Ricart; Tony Brook (Spin), Irina Marti i Marina Cuadern; Anthony Burrill, Laura Jorba i Chantal Duran; Graphic Thought Facility, Martí Roca i Douglas Robertson + Berta Tuset i Albert Perez; Kenya Hara, Núria Garrigós i Óscar Marugan + Sofía Vacas i Helena Cubo + Julia Soler i Anna Bellvehi; Alan Kitching, Gina Cortiella i Miriam Gil; M/M París Eva Forné i Paula Rodríguez + Zoe Carné i Cris del Barrio + Paula Vàzquez i Marina Pavia; John Morgan, Javier Porto i Janira Arco; Stephan Sagmeister Marina Puig i Abe Cernadas + David Cruz i Silvia Pérez + Berta Cirera i Stelan Mergenthaler; Peter Saville, Ari Rodríguez, Anais Muriel i Marta Janer; Erik Spiekermann, Aitor Sendino i Pia Bernales; Cornell Widlin, Eva Rodríguez i Jeni López + Roger Pablo i Héctor Blasco

Bau Gallery + Passadís primer pis, edifici A
Del 28 de novembre al 16 de desembre

creative_strategy

 

Creative Strategy
Gráfico_Diseño y Comunicación_

[CAST]
En el primer piso del edificio A de BAU, en el espacio que definimos como Bau Gallery, han empezado a aparecer intervenciones de los estudiantes de cuarto curso del itinerario de Diseño Gráfico. Las intervenciones seguirán ocupando el pasillo del primer piso y en conjunto forman la exposición Creative Strategy.

Los estudiantes han elegido a diferentes diseñadores gráficos y han intentado explicar la estrategia creativa que utilizarían para presentarlos al mundo en un formato de exposición, bajo la coordinación de Mònica Mestanza. Esperamos que disfrutéis de la muestra y de que os ayude a descubrir el trabajo y la creatividad de diseñadores gráficos de referencia. Aquí tenéis la lista de los diseñadores y de los estudiantes:

Fabien Baron, Júlia Millet y Paula Llucià; Irma Boom, Eli Falcó y Martina Solés + Laia Contreras y Gina Ricart; Tony Brook (Spin), Irina Marti y Marina Cuadern; Anthony Burrill, Laura Jorba y Chantal Duran; Graphic Thought Facility, Martí Roca y Douglas Robertson + Berta Tuset y Albert Perez; Kenya Hara, Núria Garrigós y Óscar Marugan + Sofía Vacas y Helena Cubo + Julia Soler y Anna Bellvehi; Alan Kitching, Gina Cortiella y Miriam Gil; M/M París, Eva Forné y Paula Rodríguez + Zoe Carné y Cris del Barrio + Paula Vàzquez y Marina Pavia; John Morgan, Javier Porto y Janira Arco; Stephan Sagmeister, Marina Puig y Abe Cernadas + David Cruz y Silvia Pérez + Berta Cirera y Stelan Mergenthaler; Peter Saville, Ari Rodríguez, Anais Muriel y Marta Janer; Erik Spiekermann, Aitor Sendino y Pia Bernales; Cornell Widlin, Eva Rodríguez y Jeni López + Roger Pablo y Héctor Blasco

Bau Gallery + Pasillo primer piso, edificio A
Del 28 de noviembre al 16 de diciembre

Share