48 dissenyadors amb missatge

Gràfic_Taller de Disseny Gràfic i Comunicació Visual III_

[CAT]
A les parets de l’espai polivalent de l’edifici A de BAU podeu veure una exposició amb el treball de 48 dissenyadors i els seus missatges.

S’assemblen a aquells que van envair les parets i els vidres del Centre fa ja un mes i són el resultat d’un llarg treball que inclou reflexions sobre la mirada emocional, la possibilitat d’usar el cartell com a eina de comunicació i el resultat final que segueix el recorregut de la pantalla, i el fotocopiat a l’obra gràfica en serigrafia.
Unes peces gràfiques on els 48 dissenyadors expressen les seves inquietuds, les seves àrees d’interès, les motivacions, les seves preocupacions,… Un exercici de llenguatge i de recerca de temes sobre els quals investigar i aprendre.

No deixeu d’anar a veure’ls. 

Fins el 14 de desembre 

Espai polivalent, edifici A

48_2

48_1

 

48 diseñadores con mensaje
Gráfico_Taller de Diseño Gráfico y Comunicación Visual III_

[CAST]
En las paredes del espacio polivalente del edificio A de BAU podéis ver una exposición con el trabajo de 48 diseñadores y sus mensajes.
Se parecen a aquellos que invadieron las paredes y los cristales del Centro hace ya un mes y son el resultado de un largo trabajo que incluye reflexiones sobre la mirada emocional, la posibilidad de usar el cartel como herramienta de comunicación y el resultado final que sigue el recorrido de la pantalla, y el fotocopiado a la obra gráfica en serigrafía.
Unas piezas gráficas donde los 48 diseñadores expresan sus inquietudes, sus áreas de interés, sus motivaciones, sus preocupaciones,… Un ejercicio de lenguaje y de búsqueda de temas sobre los qué investigar y aprender.

No dejéis de ir a verlos.
Hasta el 14 de diciembre
Espacio polivalente, edificio A

48_3 48_55

Share