Touché!

Gràfic_Projectes I_

[CAT]
Fa uns dies que ens criden l’atenció (i suposo que a vosaltres també) uns grans cartells enganxats a les parets de BAU, d’uns primers plans femenins amb uns textos escrits sobre els seus rostres.

Investigant la seva procedència, hem descobert que es tracta d’un projecte de Sandra Flor i Laura Simó, realitzat en l’assignatura de Projectes I de l’itinerari de Disseny Gràfic.
El projecte ens fa reflexionar sobre l’assetjament verbal de carrer a les dones i està basat en experiències pròpies de les seves autores. A més dels cartells, el projecte inclou un audiovisual que vol conscienciar els homes que no són conscients del patiment de la dona i així intentar canviar els hàbits del sector masculí que el pràctica.
Una mostra de les possibilitats del disseny gràfic i audiovisual en l’àmbit social que hem volgut compartir amb la comunitat BAU.

 

"Acoso verbal callejero a las mujeres" from Sandra Flor on Vimeo.

 

Touché!
Gráfico_Proyectos I_

[CAST]
Hace unos días que nos llaman la atención (y supongo que a vosotros también) unos grandes carteles pegados en las paredes de BAU, de unos primeros planos femeninos con unos textos escritos sobre sus rostros.
Investigando su procedencia, hemos descubierto que se trata de un proyecto de Sandra Flor y Laura Simón, realizado en la asignatura de Proyectos I del itinerario de Diseño Gráfico.
El proyecto nos hace reflexionar sobre el acoso verbal callejero a las mujeres y está basado en experiencias propias de sus autoras. Además de los carteles, el proyecto incluye un audiovisual que quiere concienciar a los hombres que no son conscientes del sufrimiento de la mujer y así intentar cambiar los hábitos del sector masculino que lo práctica.
Una muestra de las posibilidades del diseño gráfico y audiovisual en el ámbito social que hemos querido compartir con la comunidad BAU.

touche_1 touche_2 touche_3

Share