Estudiants de BAU al Liceu

Audiovisual_Eines_

[CAT]
Els estudiants del tercer curs de Grau de l’itinerari d’Audiovisual han fet una reinterpretació d’una òpera a l’assignatura de Taller Audiovisual I, sota la direcció del professor Pau Pericas.

En el marc d’un conveni de col·laboració amb el Liceu de Barcelona, els estudiants de BAU podien triar entre les òperes que aquesta temporada presenta el Liceu barceloní: Don Giovanni (Wolfgang Amadeus Mozart), La Fille du Regiment (Gaetano Donizetti), L’holandès Errant (Richard Wagner), Rigoletto (Giuseppe Verdi) o Il Trovatore (Giuseppe Verdi). Els treballs, realitzats en grup i en format clip d’entre 60 i 150 segons, reinterpretaven lliurement cadascuna de les òperes escollides i podia sorgir tant per vincles narratius o temàtics, com expressius i formals.

Totes les peces de vídeo es publicaran al canal Youtube del Liceu, a l’apartat “El Liceu amb les Escoles de Disseny”.

Aquí us deixem algunes imatges del dia de la presentació.

Liceo_1 Liceo_2 Liceo_3 Liceo_4

 

Estudiantes de BAU en el Liceo
Audiovisual_Herramientas_

[CAST]
Los estudiantes del tercer curso de Grado del itinerario de Audiovisual han realizado una reinterpretación de una ópera en la asignatura de Taller Audiovisual I, bajo la dirección del profesor Pau Pericas.

En el marco de un convenio de colaboración con el Liceo de Barcelona, los estudiantes de BAU podían elegir entre las óperas que esta temporada presenta el Liceu barcelonés: Don Giovani (Wolfgang Amadeus Mozart), La Fille du Régiment (Gaetano Donizetti), L’Holandés Errant (Richard Wagner), Rigoletto (Giuseppe Verdi) o Il Trovatore (Giuseppe Verdi).

Los trabajos, realizados en grupo y en formato clip de entre 60 y 150 segundos, reinterpretaban libremente cada una de las óperas escogidas y podía surgir tanto por vínculos narrativos o temáticos, como expresivos y formales.

Todas las piezas de vídeo se publicarán en el canal Youtube del Liceu, en el apartado “El Liceo con las Escuelas de Diseño”.

Aquí os dejamos algunas imágenes del día de su presentación.

Liceo_5 Liceo_6 Liceo_7

 

Share