Daniel Solana (DoubleYou) a BAU

Màster_

[CAT]
BAU ha convidat a Daniel Solana, fundador i director creatiu de l’agència Double You, a impartir una conferència dirigida als estudiants del Màster en Disseny Gràfic del Centre i del Diploma en Disseny Bau Nit.

Daniel Solana té una àmplia experiència com a dissenyador, dibuixant, creatiu publicitari, articulista, escriptor o conferenciant i és un dels pioners en creativitat digital del nostre país. Defensa la importància de la creativitat en els processos de pensament i l’ús de recursos intel·lectuals més propers a la intel·ligència exploradora i intuïtiva, i recomana allunyar-se de les coses per poder entendre-les millor, confiar en la intuïció, pensar en paral·lel, explorar sense pausa, i ser audaç.

DoubleYou és una agència de comunicació publicitària integrada, de cultura digital, vocació multidisciplinària i perfil creatiu amb oficines a Barcelona, Madrid, Xile i Mèxic, i que té com a missió interpretar la publicitat en el nou entorn de mitjans en què vivim.

La conferència -organitzada pel Màster en Disseny Gràfic de BAU- forma part del programa d’activitats del màster i va dirigida principalment als seus estudiants, però també a totes aquelles persones interessades en el món de la comunicació, el disseny i la creativitat.

Dilluns 20 de febrer
A les 19:30 h
BAU
Espai Polivalent, edifici A
C / Pujades 118
Entrada gratuïta
Places limitades fins a completar aforament.

D.Solana_1 D.Solana_2 D.Solana_3

 

Daniel Solana (DoubleYou) en BAU
Máster_

[CAST]
BAU ha invitado a Daniel Solana, fundador y director creativo de la agencia Double You, a impartir una conferencia dirigida a los estudiantes del Máster en Diseño Gráfico del Centro.

Daniel Solana tiene una amplia experiencia como diseñador, dibujante, creativo publicitario, articulista, escritor o conferenciante y es uno de los pioneros en creatividad digital de nuestro país. Defiende la importancia de la creatividad en los procesos de pensamiento y el uso de recursos intelectuales más cercanos a la inteligencia exploradora e intuitiva; y recomienda alejarse de las cosas para poder entenderlas mejor, confiar en la intuición, pensar en paralelo, explorar sin pausa, y ser audaz.

DoubleYou es una agencia de comunicación publicitaria integrada, de cultura digital, vocación multidisciplinar y perfil creativo con oficinas en Barcelona, Madrid, Chile y México, y cuya misión es interpretar la publicidad en el nuevo entorno de medios en el que vivimos.

La conferencia –organizada por el Máster en Diseño Gráfico de BAU- forma parte del programa de actividades del Máster y va dirigida principalmente a sus estudiantes, pero también a todas aquellas personas interesadas en el mundo de la comunicación, el diseño y la creatividad.

Lunes 20 de febrero
A las 19:30 h

BAU
Espacio Polivalente, edificio A
C/Pujades 118
Entrada gratuita
Plazas limitadas hasta completar aforo.

 

Share