Estudiants de BAU visiten el Walden 7 i el Taller d’Arquitectura Ricardo Bofill


Màster_ 


[CAT]
Les/els estudiants del Màster en Disseny d’Espais Interiors, acompanyats pel professor Javier Jiménez Iniesta, van visitar l’emblemàtic edifici Walden 7 de Ricardo Bofill, on van poder recórrer l’edifici sencer -des dels vestíbuls fins a les piscines de la coberta- de la mà d’Alejandra, una de les seves habitants.

També van visitar el Taller d’Arquitectura Ricardo Bofill, on Hernán els va mostrar tots els racons d’aquest espai que el 1973 era una fabrica de ciment i que Ricardo Bofill va convertir en la seu del seu estudi d’arquitectura.

Walden_1 Walden_2 Walden_3

Estudiantes de BAU visitan el Walden 7 y el Taller de Arquitectura Ricardo Bofill
Máster_

[CAST]
Las/os estudiantes del Máster en Diseño de Espacios Interiores, acompañados por el profesor Javier Jiménez Iniesta, visitaron el emblemático edificio Walden 7 de Ricardo Bofill, donde pudieron recorrer el edificio entero -desde los vestíbulos hasta las piscinas de la cubierta- de la mano de Alejandra, una de sus habitantes.

También visitaron el Taller de Arquitectura Ricardo Bofill, donde Hernán les mostró todos los rincones de este espacio que en 1973 era una fabrica de cemento y que Ricardo Bofill convirtió en la sede de su estudio de arquitectura.

 

 

Share