Llum BCN

Activitat_Interiors_ 


[CAT]
S’acosten les Festes de Santa Eulàlia, una de les patrones de la ciutat de Barcelona juntament amb La Mercè, i un any més BAU participa en les activitats de Llum BCN.
A Llum BCN les noves tecnologies i especialment la llum esdevenen protagonistes per uns dies i envaeixen la ciutat i alguns dels seus espais més singulars amb instal·lacions i espectacles per a tots els públics.

Alguns estudiants de l’itinerari d’Interiors de BAU, sota la tutoria de Mariel Fuentes, presenten el projecte lumínic Fragments, que estarà ubicat a la casa del Marquès de Lió, al barri del Born, concretament al carrer Montcada 12.

Fragments consisteix en una instal·lació realitzada amb fragments de temps que es desprenen del record dels fets històrics viscuts per l’edifici i que s’uneixen en una seqüència temporal creant connexions que ens transporten -entre el caos i la calma- i ens guien a través dels records i la memòria en una instal·lació que, al mateix temps, proposa una reflexió sobre la riquesa de la fragmentació entesa com a diversitat.

Fragments és un projecte de Diana Alonso, Cristina Batlle, Jorgina Betorz, Claudia Falcón, Laura García, Beatriu Gomis, Eric Jover, Maria Llopis, Lara Mateos, Andrea Pardellas, Barbara Rius, Estrella Serena i Assumpta Vinaixa.
Compta amb la col·laboració de Carla Boserman, Joan Maroto, Àfrica Sabè i Santi Vilanova i amb el patrocini de Difusiona.

Per anar fent boca, podeu veure la visualització de la proposta aquí

Montcada 12, Born, Barcelona
Divendres 10 + dissabte 11 de febrer
De 19 a 24 h.
Diumenge 12 de febrer
De 19 a 23 h.

Llum_BCN_

Llum BCN
Actividad_Interiores_

[CAST]
Se acercan las Fiestas de Santa Eulalia, una de las patronas de la ciudad de Barcelona junto con La Mercè, y un año más BAU participa en las actividades de Llum BCN.
En Llum BCN las nuevas tecnologías y especialmente la luz se convierten en protagonistas por unos días e invaden la ciudad y algunos de sus espacios más singulares con instalaciones y espectáculos para todos los públicos.

Algunos estudiantes del itinerario de Interiores de BAU, bajo la tutoría de Mariel Fuentes, presentan el proyecto lumínico Fragments, que estará ubicado en la casa del Marquès de Lió, en el barrio del Born, concretamente en la calle Montcada 12.

Fragments consiste en una instalación realizada con fragmentos de tiempo que se desprenden del recuerdo de los hechos históricos vividos por el edificio y que se unen en una secuencia temporal creando conexiones que nos transportan -entre el caos y la calma- y nos guían a través de los recuerdos y la memoria en una instalación que, al mismo tiempo, propone una reflexión sobre la riqueza de la fragmentación entendida como diversidad.

Fragments es un proyecto de Diana Alonso, Cristina Batlle, Jorgina Betorz, Claudia Falcón, Laura García, Beatriu Gomis, Eric Jover, Maria Llopis, Lara Mateos, Andrea Pardellas, Barbara Ríos, Estrella Serena y Assumpta Vinaixa.
Cuenta con la colaboración de Carla Boserman, Joan Maroto, Àfrica Sabè y Santi Vilanova, y con el patrocinio de Difusiona.

Para ir haciendo boca, podéis ver la visualización de la propuesta aquí

Montcada 12, Born, Barcelona
Viernes 10 + sábado 11 de febrero
De 19 a 24 h.
Domingo 12 de febrero
De 19 a 23 h.

 

Share