L’àudio branding de betevé

Alumni_

[CAT]
Com haureu pogut comprovar els que encara us asseieu a veure la televisió, el canal públic i local de Barcelona, la popular -almenys entre alguns barcelonins- BTV ha canviat la seva identitat.

BTV s’ha convertit en betevé. Un canvi més conceptual que estètic que pretén adaptar-se a les noves formes de veure i gaudir dels continguts audiovisuals i difondres a través de diverses plataformes.

Folch Studio ha estat l’estudi encarregat de realitzar el canvi, no només en el logotip sinó també en les cortinetes i la identitat bàsica de la cadena, que fins i tot inclou la seva presència en format paper amb l’edició de betevé proximitat cultural, una publicació que complementa i fixa la nova identitat i que neix amb la intenció de representar a tots aquells que, d’una o altra manera, mantenen una relació amb la ciutat de Barcelona.

El compositor Nil Ciuró, alumni de BAU graduat en disseny gràfic, ha col·laborat amb Folch Studio en el desenvolupament de la identitat sonora d’betevé. Nil, músic i dissenyador, amb diversos treballs de so per a televisió, internet, audiovisuals, motion graphics o curtmetratges, ha aconseguit capturar l’essència del projecte a través d’un so únic compost especialment per a l’ocasió.

 

betevé Reel from Folch Studio on Vimeo.

El audio branding de betevé
Alumni_

[CAST]
Como habréis podido comprobar los que todavía os sentáis a ver la televisión, el canal público y local de Barcelona, la popular –al menos entre algunos barceloneses- BTV ha cambiado su identidad.

BTV se ha convertido en betevé. Un cambió más conceptual que estético que pretende adaptarse a las nuevas formas de ver y disfrutar de los contenidos audiovisuales y difundirse a través de diversas plataformas.

Folch Studio ha sido el estudio encargado de realizar el cambio, no sólo en el logotipo sino también en las cortinillas y la identidad básica de la cadena, que incluso incluye su presencia en formato papel con la edición de betevé proximitat cultural, una publicación que complementa y fija la nueva identidad y que nace con la intención de representar a todos aquellos que, de una u otra manera. Mantienen una relación con la ciudad de Barcelona.

El compositor Nil Ciuró, alumni de BAU graduado en diseño gráfico, ha colaborado con Folch Studio en el desarrollo de la identidad sonora de betevé. Nil, músico y diseñador, con diversos trabajos de sonido para televisión, internet, audiovisuales, motion graphics o cortometrajes, ha conseguido capturar la esencia del proyecto a través de un sonido único compuesto especialmente para la ocasión.

 

Beteve

ciuro_3

Share