ADGTalk 02

Alumni_Activitats_

[CAT]
Una trobada molt especial entre l’Oficina de Disseny i l’Affaire en un espai únic al cor del Raval.

ADG segueix organitzant les seves trobades mensuals al voltant del món del disseny gràfic; per parlar d’ell i promocionar-lo. En aquesta segona sessió del curs participa l’Oficina de Disseny, un estudi del qual forma part Katharina Hetzeneder, alumni de BAU i Ariadna Serrahima, que va ser professora de l’assignatura de TFG (itinerari de disseny gràfic) fa un parell de cursos.

Conversaran al costat del tercer soci de l’estudi -Diego Bustamante- amb Pol Pérez, que juntament amb Josep Ramon són els components de l’estudi Affaire i els responsables d’una curiosa web que amb el nom de Supermarché venen material propi (samarretes, bosses, etc) i seleccionen altres productes curiosos que es troben a la xarxa.

Tot això, amb cerveses gratuïtes per cortesia de Moritz.

Dimecres 22 de febrer
A les 19 h
La Robadora
Carrer d’En Robador 18, Barcelona 


Reserva de places, aquí

adg_talk_2_Bau_1000 AdgTalk_2_Bau

 

ADGTalk 02
Alumni_Acticidades_


[CAST]
Un encuentro muy especial entre la Oficina de Diseño y el Affaire en un espacio único en el corazón del Raval.

ADG sigue organizando sus encuentros mensuales alrededor del mundo del diseño gráfico; para hablar de él y promocionarlo. En esta segunda sesión del curso participa la Oficina de Disseny, un estudio del que forma parte Katharina Hetzeneder, alumni de BAU y Ariadna Serrahima, que fue profesora de la asignatura de TFG (itinerario de diseño gráfico) hace un par de cursos.

Conversarán junto al tercer socio del estudio –Diego Bustamante- con Pol Pérez que, junto con Josep Ramon son los componentes del estudio Affaire y los responsables de una curiosa web que con el nombre de Supermarché venden material propio (camisetas, bolsas, etc) y seleccionan otros productos curiosos que se encuentran en la red.

Todo ello con cervezas gratuitas por cortesía de Moritz.

Miércoles 22 de febrero
A las 19 h
La Robadora
Carrer d’En Robador 18, Barcelona

Reserva de plazas, aquí

 

Share