Networking Event Breakfast

Activitats_

[CAT]
Walkiria Hub Space presentarà una nova sessió dels 22 @ Update Breakfast dedicada a les eines innovadores per a organitzacions d’alt rendiment en la qual intervindran Francesca Gabetti, Daniel Weiss i Yolanda Triviño.

El treball en equip és la base dels projectes empresarials actuals. Per aquesta raó és important treballar i fer un seguiment dels aspectes associats a les dinàmiques de grup: motivació, benestar, identitat,….

En aquesta sessió s’exploraran noves eines i tecnologies per aconseguir organitzacions d’alt rendiment.

Francesca Gabetti, co-founder i CEO de TeamEQ, parlarà de millorar i mesurar l’eficàcia i el benestar del grup apoderant a les persones. Les eines de TeamEQ s’apliquen a la tecnologia, però sobre una base humanística i sistèmica.

Daniel Weiss, director de Stiching PRIME presentarà un mètode ràpid per entendre la identitat personal, la de l’equip i la de l’organització amb la metodologia BRICKme, basada en LEGO® SERIOUS PLAY®.

Dijous 23 de febrer
De 8,30 a 10 h.
Walkiria Hub Space
Pujades 126, Poblenou, Barcelona

Breakfast22

Networking Event Breakfast
Actividades_

[CAST]
Walkiria Hub Space presentará una nueva sesión de los 22@Update Breakfast dedicada a las herramientas innovadoras para organizaciones de alto rendimiento en la que intervendrán Francesca Gabetti, Daniel Weiss y Yolanda Triviño.

El trabajo en equipo es la base de los proyectos empresariales actuales. Por esta razón es importante trabajar y hacer un seguimiento de los aspectos asociados a las dinámicas de grupo: motivación, bienestar, identidad…

En esta sesión se explorarán nuevas herramientas y tecnologías para conseguir organizaciones de alto rendimiento.

Francesca Gabetti, co-founder y CEO de TeamEQ, hablará de mejorar y medir la eficacia y el bienestar del grupo empoderando a las personas. Las herramientas de TeamEQ se aplican a la tecnología, pero sobre una base humanística y sistémica.

Daniel Weiss, director de Stiching PRIME presentará un método rápido para entender la identidad personal, la del equipo y la de la organización con la metodología BRICKme, basada en LEGO® SERIOUS PLAY®.

Jueves 23 de febrero
De 8,30 a 10 h.
Walkiria Hub Space
Pujades 126, Poblenou, Barcelona

Share