UNIRAID 2017

Estudiantes_

[CAT]
L’únic raid solidari exclusiu per a estudiants. Una gran aventura humana per a gent amb esperit emprenedor d’entre 18 i 28 anys. Un itinerari de 9 dies pel Marroc en turismes de més de 20 anys, que es porta a terme anualment en el mes de febrer.

Una activitat que uneix la passió per l’esport amb valors com la companyonia, la solidaritat i l’esperit de superació.

El passat 24 de febrer, dos equips d’estudiants de BAU van iniciar aquest viatge pel desert. Un viatge ple d’obstacles, desafiaments i un objectiu final: fer arribar material solidari als habitants dels llogarets del desert.

Ariadna Bailly, Andrea Álvarez (que formen el Larilandy team), Clàudia Campmany i Tomas Riera són els esforçats viatgers que han deixat per uns dies les seves classes de l’itinerari d’Interiors per poder realitzar aquesta acció solidària i esportiva.

No ens importa si guanyen o no el raid; estem orgullosos de la seva solidaritat i esperem ansiosos que ens relatin la seva fascinant aventura.

Més informació

Uniraid_1 Uniraid_2 Uniraid_4

UNIRAID 2017
Estudiantes_


[CAST]
El único raid solidario exclusivo para estudiantes. Una gran aventura humana para gente con espíritu emprendedor de entre 18 y 28 años. Un itinerario de 9 días por Marruecos en turismos de más de 20 años, que se lleva a cabo anualmente en el mes de febrero.

Una actividad que une la pasión por el deporte con valores como el compañerismo, la solidaridad y el espíritu de superación.

El pasado 24 de febrero, dos equipos de estudiantes de BAU iniciaron este viaje por el desierto. Un viaje lleno de obstáculos, desafíos y un objetivo final: hacer llegar material solidario a los habitantes de las aldeas del desierto.

Ariadna Bailly, Andrea Álvarez (que forman el Larilandy team), Claudia Campmany y Tomas Riera son los esforzados viajeros que han dejado por unos días sus clases del itinerario de Interiores para poder realizar esta acción solidaria y deportiva.

No nos importa si ganan o no el raid; estamos orgullosos de su solidaridad y esperamos ansiosos que nos relaten su fascinante aventura.

Más información

Uniraid_3

Share