La Komi Sans se’n va de Kolonias

Estudiants_ 


[CAT]
Els membres de la comissió de festes del curs 2016-2017, la ja famosa Komi Sans, proposen una activitat fora de l’àmbit escolar per als primers dies d’abril: una reunió d’estudiants de BAU en una casa de colònies; suposem que per rememorar els seus anys d’infància, practicar com a monitors o simplement per passar-ho bé.

Si la nostra memòria no ens falla, creiem que aquesta serà la primera ocasió en què una comissió de festes organitza una activitat d’aquest tipus oberta als estudiants de BAU.

Per 25 euros ofereixen llit, sopar de barbacoa, un parell de cerveses o sangria, una samarreta, gel, gots i festa assegurada. DJs per confirmar i venda d’entrades a BAU. Estigueu atents a les novetats i perseguiu als membres de la comissió perquè us convidin a l’esdeveniment a Facebook

Dissabte 1 i diumenge 2 d’abril
Can Bosc
Sant Iscle Vallalta

Venda d’entrades de les 11-11,30 i de 17,30 a 18 h
Passadís i terrassa de l’edifici A
Els dies 8, 10, 13, 15, 17, 20, 22 i 24 de març

 

Kolonies

La Komi Sans se va de Kolonias
Estudiantes_

[CAST]
Los miembros de la comisión de fiestas del curso 2016-2017, la ya famosa Komi Sans, proponen una actividad fuera del ámbito escolar para los primeros días de abril: una reunión de estudiantes de BAU en una casa de colonias; suponemos que para rememorar sus años de infancia, practicar como monitores o simplemente para pasarlo bien.

Si nuestra memoria no nos falla, creemos que esta será la primera ocasión en que una comisión de fiestas organiza una actividad de este tipo abierta a los estudiantes de BAU.

Por 25 euros ofrecen cama, cena de barbacoa, un par de cervezas o sangría, una camiseta, hielo, vasos y fiesta asegurada. DJs por confirmar y venta de entradas en BAU. Permaneced atentos a las novedades y perseguid a los miembros de la comisión para que os inviten al evento en Facebook

Sábado 1 y domingo 2 de abril
Can Bosc
Sant Iscle Vallalta

Venta de entradas de las 11 a 11,30 y de 17,30 a 18 h
Pasillo y terraza del edificio A
Los días 8, 10, 13, 15, 17, 20, 22 y 24 de marzo

Share