Knock Knock

Estudiants_Màsters i Postgraus

[CAT]
Els estudiants del Màster en Il·lustració Creativa de BAU preparen una exposició col·lectiva per aquest cap de setmana amb l’onomatopeic nom de Knock Knock a la galeria Verdi Verd del barri de Gràcia de Barcelona.

Un col·lectiu format per 37 il·lustradors d’arreu del món (Colòmbia, Equador, Argentina, Brasil, USA, Regne Unit, Polònia, Rússia i Espanya) que volen trucar a les portes de Barcelona perquè cada artista pugui explicar, per mitjà de dos il·lustracions, qui és i què espera o què aporta a aquesta preciosa ciutat -Barcelona- plena d’història, cultura i diversitat.

Un total de 74 obres il·lustrades mostraran l’enorme personalitat que ofereixen com a grup multicultural, amb gran varietat de tècniques com el collage, llapis, aquarel·la, micropunta o art digital.

Els il·lustradors participants són Jon Ander Aldama, Sofia Almazán, Amaia Arrazola, Albert Arrayás, Mara Cillero, Carolina Dos Santos, Nazareth Dos Santos, Emily Eldrige, Catalina Flora (Col·lectiu Esqueléfico), Nicole Goldvaitz, Patricia Hu, Victoria Anglès, Leire Martín, sol Martínez, Katie Menzies, Ana Miranda, Kian Mosharaf, Akissi nzambi, Sebastià Palau (SBZTN), Kira Panfilova, Jenni Pinedo, Ekaterina Polezhaeva, Laura Pulecio, Juliana Rabello, Gabriela Robles, Cristina Ronquillo, Henry Sáenz (Col·lectiu Esqueléfico), María Salgado, Tanit Salvador, Adriana Sánchez, Carlos Sánchez, Denisse Serrano, Estimi Soler, Kasia Suro, Núria Ventura i Mònica Wnêk.

Galeria d’art Verdi Verd
Verdi 102. Gràcia, Barcelona
Inauguració
Dissabte 11 de març
A les 18 h
Amb la presència dels artistes, cervesa i bona música

Exposició
Dissabte 11 i diumenge 12 de març
D’11 a 21 h

knock_knock_1 knock_knock_2 knock_knock_3

Knock Knock
Estudiantes_Másters y Posgrados


[CAST]
Los estudiantes del Máster en Ilustración Creativa de BAU preparan una exposición colectiva para este fin de semana con el onomatopéyico nombre de Knock Knock en la galería Verdi Verd del barrio de Gracia de Barcelona.

Un colectivo formado por 37 ilustradores de todas partes del mundo (Colombia, Ecuador, Argentina, Brasil, USA, Reino Unido, Polonia, Rusia y España) que quieren llamar a las puertas de Barcelona para que cada artista pueda contar, por medio de dos ilustraciones, quién es y qué espera o qué aporta a esta preciosa ciudad –Barcelona- llena de historia, cultura y diversidad.
Un total de 74 obras ilustradas mostrarán la enorme personalidad que ofrecen como grupo multicultural, con gran variedad de técnicas como el collage, lápiz, acuarela, micropunta o arte digital.

Los ilustradores participantes son Jon Ander Aldama, Sofía Almazán, Amaia Arrazola, Albert Arrayás, Mara Cillero, Carolina Dos Santos, Nazareth Dos Santos, Emily Eldrige, Catalina Flora (Colectivo Esqueléfico), Nicole Goldvaitz, Patricia Hu,Victoria Inglés, Leire Martín, Sol Martínez, Katie Menzies, Ana Miranda, Kian Mosharaf, Akissi Nzambi, Sebastián Palacio (SBZTN), Kira Panfilova, Jenni Pinedo, Ekaterina Polezhaeva, Laura Pulecio, Juliana Rabello, Gabriela Robles, Cristina Ronquillo, Henry Sáenz (Colectivo Esqueléfico), María Salgado, Tanit Salvador, Adriana Sánchez, Carlos Sánchez, Denisse Serrano, Ame Soler, Kasia Suro, Nuria Ventura y Mónica Wnêk.

Galería de arte Verdi Verd
Verdi 102. Gràcia, Barcelona
Inauguración
Sábado 11 de marzo
A las 18 h
Con la presencia de los artistas, cerveza y buena música

Exposición
Sábado 11 y domingo 12 de marzo
De 11 a 21 h

knock_knock_4 knock_knock_5

 

 

Share