UNIRAID 2017, la crònica

Estudiants_

[CAT]
Com us havíem promès en el post que es va publicar en aquest blog el passat 27 de febrer, completem la informació sobre la participació d’estudiants de l’itinerari d’Interiors a l’UNIRAID 2017.

Comencem per recordar-vos que els participants en l’aventura van ser Ariadna Bailly i Andrea Álvarez (que formaven el Larilandy team), i Claudia Campmany i Tomas Riera. També volem fer èmfasi que és l’únic raid solidari exclusiu per a estudiants d’entre 18 i 28 anys, amb un itinerari de 9 dies pel Marroc en turismes de més de 20 anys.

Una aventura solidària on l’esforç i la companyonia són vitals, com exemplifica el que els va passar a l’Ariadna i l’Andrea. El seu cotxe es va espatllar durant una de les etapes i en intentar remolcar-lo amb el cotxe de l’organització, es va trencar tota la part davantera del vehicle deixant-lo pràcticament per al desballestament. Quan ja creien que no podrien seguir ni arribar al campament on es trobaven la resta dels participants, tothom es va oferir a ajudar-les, i gràcies a la col·laboració de 4 nois amb algun coneixement de mecànica van poder reconstruir el cotxe durant la nit.

A més d’algunes fotos del cotxe i d’una petita filmació, ens agradaria acabar amb un extracte de la crònica que ens ha transmès Ariadna:

«Allà hem conegut gent espectacular; gent que posava als altres per davant d’ells mateixos i que es deixava la pell perquè tothom pogués arribar a la meta… Creiem que haver participat en aquest Raid solidari ens ha obert els ulls en molts aspectes … També cal destacar que la part solidària amb la gent d’allà ens ha enriquit; és increible veure lo agraïdes que són les persones i les necessitats i mancances que tenen, tens una satisfacció constant i una sensació de superació que poques vegades pots sentir … Està clar que costa preparar el cotxe i que són molts els mesos a la recerca de patrocinador, però un cop allà veus que val la pena i repetiries mil vegades».

 

Uniraid2017_40

 

UNIRAID 2017, la crónica
Estudiantes_

[CAST]
Como os habíamos prometido en el post que se publicó en este blog el pasado 27 de febrero, completamos la información sobre la participación de estudiantes del itinerario de Interiores en el UNIRAID 2017.

Empezamos por recordaros que los participantes en la aventura fueron Ariadna Bailly y Andrea Álvarez (que formaban el Larilandy team), y Claudia Campmany y Tomas Riera. También queremos hacer hincapié en que es el único raid solidario exclusivo para estudiantes de entre 18 y 28 años, con un itinerario de 9 días por Marruecos en turismos de más de 20 años.

Una aventura solidaria donde el esfuerzo y el compañerismo son vitales, como ejemplifica lo que les ocurrió a Ariadna y Andrea. Su coche se les estropeó durante una de las etapas, y al intentar remolcarlo con el coche de la organización se rompió toda la parte delantera del vehículo dejándolo prácticamente para el desguace. Cuando creían que ya no podrían seguir ni llegar al campamento donde se encontraban el resto de los participantes, todo el mundo se ofreció a ayudarlas y gracias a la colaboración de 4 chicos con algún conocimiento de mecánica pudieron reconstruir el coche durante la noche.

Además de algunas fotos del coche y de una pequeña filmación, nos gustaría terminar con un extracto de la crónica que nos ha transmitido Ariadna:

«Allí hemos conocido gente espectacular, gente que ponía a los demás por delante de ellos mismos y que se dejaba la piel para que todo el mundo pudiera llegar a la meta… Creemos que haber participado en este Raid solidario nos ha abierto los ojos en muchos aspectos… También es necesario destacar que la parte solidaria con la gente de allí nos ha enriquecido; es increíble ver lo agradecidas que son las personas y las necesidades y carencias que tienen… Tienes una satisfacción constante y una sensación de superación que pocas veces puedes sentir… Está claro que cuesta preparar el coche y que son muchos los meses en busca de patrocinador, pero una vez allí ves que vale la pena y repetirías mil veces».

Uniraid2017-30

Uniraid2017-2

Uniraid2017-31

Share