Què és BAU?

 

Estudiants_

[CAT]
Per primera vegada en la història de BAU, el vídeo institucional ha estat realitzat pels estudiants de l’itinerari d’Audiovisual del Centre.

L’única informació que van rebre a l’iniciar el projecte va ser que la peça audiovisual havia de transmetre el que per a ells (els propis estudiants) era l’essència de BAU.

Els 13 estudiants amb millor nota de l’assignatura de projectes de tercer i quart curs van ser els encarregats de presentar les seves propostes. D’entre totes elles se’n van seleccionar dos per a la seva producció i realització final.

Aquí teniu la primera d’elles. Una proposta fresca i sense complexos que transmet la visió que els propis estudiants tenen de BAU i del món del disseny: l’espai, les tècniques, les característiques de les diferents disciplines, l’humor, la creativitat …

 

Què és BAU? – (Versió Catalá) from BAU, Centre Universitari Disseny on Vimeo.

 

 

¿Qué es BAU?
Estudiantes_

[CAST]
Por primera vez en la historia de BAU, el video institucional ha sido realizado por los estudiantes del itinerario de Audiovisual del Centro.

La única información que recibieron al iniciar el proyecto fue que la pieza audiovisual tenía que transmitir lo que para ellos (los propios estudiantes) era la esencia de BAU.

Los 13 estudiantes con mejor nota de la asignatura de proyectos de tercer y cuarto curso fueron los encargados de presentar sus propuestas. De entre todas ellas se seleccionaron dos para su producción y realización final.

Aquí tenéis la primera de ellas. Una propuesta fresca y sin complejos que transmite la visión que los propios estudiantes tienen de BAU y del mundo del diseño: el espacio, las técnicas, las características de las diferentes disciplinas, el humor, la creatividad …

 

¿Qué es BAU? (Versión Castellano) from BAU, Centre Universitari Disseny on Vimeo.

Share