Beques Carnet Jove 2017

Activitats_

[CAT]
El dijous 30 de març s’ha organitzat una xerrada de presentació de les Beques Carnet Jove del Programa Connecta’t 2017 a BAU, amb la intervenció de Anna Puig i Solà, responsable del programa Connecta’t i Albert Cabezuelo, en pràctiques professionals a TV3.

El Programa Connecta’t està integrat per diverses propostes culturals, creatives i participatives orientades a afavorir la participació entre tots els que formen part del programa i obrir-los les portes cap al món professional, fomentant, entre d’altres, la seva creativitat i valors.

Onze convocatòries —susceptibles de ser reconegudes com a pràctiques curriculars— en còmic, acció social, disseny, ràdio, lletres, fotografia, grafisme, vestuari, caracterització, ambientació i muntatge musical.

Recomanat per a estudiants de segon i tercer curs

Com a complement a la xerrada, presentem una petita exposició amb les obres guanyadores i finalistes del passat any en l’apartat de Disseny.

Xerrada
Dijous 30 de març
A les 14:00 h.
Espai Polivalent, edifici A

Exposició
Del 29 de març al 6 d’abril
Passadís central, edifici A

Beques_Connectat_1

Beques Carnet Jove 2017
Actividades_

[CAST]

El jueves 30 de marzo se ha organizado una charla de presentación de las Beques Carnet Jove del Programa Connecta’t 2017 en BAU, con la intervención de Anna Puig i Solà, responsable del programa Connecta’t y Albert Cabezuelo, en prácticas profesionales en TV3.

El Programa Connecta’t está integrado por diversas propuestas culturales, creativas y participativas orientadas a favorecer la participación entre todos los que forman parte del programa y abrirles las puertas hacía el mundo profesional, fomentando, entre otras cosas, su creatividad y valores.

Once convocatorias —susceptibles de ser reconocidas como prácticas curriculares— en cómic, acción social, diseño, radio, letras, fotografía, grafismo, vestuario, caracterización, ambientación y montaje musical.

Recomendado para estudiantes de segundo y tercer curso

Como complemento a la charla, presentamos una pequeña exposición con las obras ganadoras y finalistas del pasado año en el apartado de Diseño.

Charla
Jueves 30 de marzo
A les 14:00 h.
Espacio Polivalente, edificio A

Exposición
Del 29 de marzo al 6 de abril
Pasillo central, edificio A

Beques_connectat_2

Share