Unicorns, amor i altres assumptes de Jaron Rowan

Professorat_

Volem compartir amb la comunitat BAU una ració doble de Jaron Rowan, professor del Centre, coordinador de l’àrea d’Art i coordinador de la línia d’investigació Objetologies de GREDITS.

D’una banda, Jaron participa en ‘Com tramitar un unicorn. Solucions per a una gestió cultural des del públic, una trobada organitzada a la Farinera de Saragossa i dirigida a professionals que pretén analitzar la situació de les institucions públiques que s’han vist desbordades per la voluntat de la ciutadania de prendre partit en la gestió d’equipaments i espais. La trobada tindrà lloc els dies 6 i 7 d’abril, però lamentem comunicar que l’aforament ja està complet i Saragossa, una mica lluny.

També podeu llegir les seves impressions de l’amor a l’entrevista Per què fa mal l’amor? realitzada per l’alumni Mireia Pascual per a la revista Metal. La podeu llegir aquí.

Jaron_Amor

 

Unicornios, amor y otros asuntos de Jaron Rowan
Profesorado_

Queremos compartir con la comunidad BAU una ración doble de Jaron Rowan, profesor del Centro, coordinador del área de Arte y coordinador de la línea de investigación Objetologías de GREDITS.

Por un lado, Jaron participa en ‘Cómo tramitar un unicornio. Soluciones para una gestión cultural desde lo público’, un encuentro organizado en la Harinera de Zaragoza y dirigido a profesionales que pretende analizar la situación de las instituciones públicas que se han visto desbordadas por la voluntad de la ciudadanía de tomar partido en la gestión de equipamientos y espacios.
El encuentro tendrá lugar los días 6 y 7 de abril, pero lamentamos comunicar que el aforo ya esta completo y Zaragoza, un poco lejos.

También podéis leer sus opiniones sobre el amor en la entrevista ¿Por qué duele el amor?, realizada por la alumni Mireia Pascual para la revista Metal. La podéis leer aquí.

jaron_harinera jaron_unicornio

 

 

Share