Llibres, Llibres, Llibres

Activitats_

[CAT]
Una petita mostra en què volem difondre acostaments al món del llibre des de la perifèria. Volem compartir amb tots vosaltres el treball d’artistes, fotògrafs, il·lustradors i creatius realitzats amb llibres, a partir de llibres i amb el llibre com a excusa i leitmotiv.

Es poden veure les postals del dibuixant de còmics Joost Swarte, les fotografies de Jie-Ma, el fantàstic treball d’il·lustradors com Quint Buchholz o Jordi Sàbat, el projecte Leer d’André Kertész, una portada del New Yorker, les peces d’Allen Rupersberg o propostes avantguardistes com la de la Serving Library, entre d’altres.

Esperem que gaudiu d’aquesta petita mostra, descobriu diferents acostaments al fenomen llibre i que mai, mai deixeu de llegir.

Organització
Coordinació Cultural + Biblioteca de BAU
Entrada edifici A
Fins el 25 d’abril

llibres_llibres_1 llibres_llibres_2

 

Libros, Libros, Libros
Actividades_

[CAST]
Una pequeña muestra en la que queremos difundir acercamientos al mundo del libro desde la periferia. Queremos compartir con todos vosotros el trabajo de artistas, fotógrafos, ilustradores y creativos realizados con libros, a partir de libros y con el libro como excusa y leitmotiv.

Se pueden ver las postales del dibujante de cómics Joost Swarte, las fotografías de Jie-Ma, el fantástico trabajo de ilustradores como Quint Buchholz o Jordi Sàbat, el proyecto Leer de André Kertész, una portada del New Yorker, las piezas de Allen Rupersberg o propuestas vanguardistas como la de la Serving Library, entre otras.

Esperamos que disfrutéis de esta pequeña muestra, descubráis diferentes acercamientos al fenómeno libro y que nunca, nunca dejéis de leer.

Organización
Coordinación Cultural + Biblioteca de BAU
Entrada edificio A
Hasta el 25 de abril

llibres_llibres_3 llibres_llibres_4

Share