Interferències amb Nicola Cerantola

Activitats_

[CAT]
Nova sessió d’Interferències per al mes d’abril. En aquesta ocasió tindrem la visita de Nicola Cerantola, amb la intervenció «Disseny bioinspirat per a l’Economia Circular», una conferència participativa sobre l’impacte i la capacitat de transformació del disseny i la tecnologia en la societat.

Una xerrada inspiradora per generar reptes de futur, analitzar dades concretes, estudiar patrons culturals, disseccionar el moment de canvi en què vivim i, en definitiva, per tractar d’endevinar el futur i ser conscients de que podem influir en el seu desenvolupament.

Anirem des del passat al present per intentar entendre el futur. Parlarem de tecnologies disruptives, de disseny inspirat en la natura, de dinàmiques de mercat que necessitem desxifrar i alinear els interessos de la humanitat i del planeta per crear una nova societat, una societat millor.

Analitzarem els “per què?” de les coses i intentarem trobar els possibles “com?”. Tractarem de trobar solucions i estratègies sent valents, visionaris i innovadors; i ho farem amb humor i les dosis necessàries d’irreverència per gaudir d’una experiència transformadora.

Dijous 27 d’abril
A les 14:00 h.
Espai Polivalent, edifici A

interferencies-logo copia 2

Nicola_web_4

‘Interferències’ con Nicola Cerantola
Actividades_

[CAST]

Nueva sesión de Interferències (Interferencias) para el mes de abril. En esta ocasión tendremos la visita de Nicola Cerantola, con la intervención «Diseño Bioinspirado para la Economía Circular», una conferencia participativa sobre el impacto y la capacidad de transformación del diseño y la tecnología en la sociedad.

Una charla inspiradora para generar retos de futuro, analizar datos concretos, estudiar patrones culturales, diseccionar el momento de cambio en el que vivimos y, en definitiva, para tratar de adivinar el porvenir y ser conscientes de que podemos influir en su desarrollo.

Iremos desde el pasado al presente para tratar de entender el futuro. Hablaremos de tecnologías disruptivas, de diseño inspirado en la naturaleza, de dinámicas de mercado que necesitamos descifrar y alinear a los intereses de la humanidad y del planeta para crear una nueva sociedad, una sociedad mejor.

Analizaremos los “¿por qué?” de las cosas e intentaremos encontrar los posibles “¿cómo?”. Trataremos de encontrar soluciones y estrategias siendo valientes, visionarios e innovadores; lo haremos con humor y las dosis necesarias de irreverencia para disfrutar de una experiencia transformadora.

Jueves 27 de abril
A las 14:00 h.
Espacio Polivalente, edificio A

Nicola_web_3 Nicola_web_5

Share