Materials. Geometria. Color

Interiors_Activitats

[CAT]

Al passadís central de l’edifici A s’ha presentat l’exposició Experimentació amb geometria, color i textura, realitzada a l’assignatura de Tècniques de Construcció i Instal·lacions del tercer curs de l’itinerari d’Interiors, sota la tutoria de Jordi Planelles.

La mostra agrupa dos tipus de treballs. Un en base a l’ús del guix i la calç, amb la intenció que els estudiants coneguessin l’aplicació d’aquests materials i experimentessin amb les seves possibilitats de transformació; l’altre treball proposava als estudiants treballar la geometria i el color en una proposta per a un paviment hidràulic contemporani.

A l’exposició es poden veure treballs dels/les estudiants Diana Alonso, Cristina Batlle, Jorgina Betorz, Clàudia Falcón, Laura García, Beatriu Gomis, Mireia Grados, Alba Ibarz, Eric Jove, Maria Llopis, Maria Moreno, Andrea Pardellas, Meritxell Pujol, Estrella Serena, Inés Tur i Assumpta Vinaixa.

geometria_textura_color_1 geometria_textura_color_2

Materiales. Geometría. Color
Interiores_Actividades

[CAST]

En el pasillo central del edificio A se ha presentado la exposición Experimentación con geometría, color y textura, realizada en la asignatura de Técnicas de Construcción e Instalaciones del tercer curso del itinerario de Interiores, bajo la tutoría de Jordi Planelles.

La muestra agrupa dos tipos de trabajos. Uno en base al uso del yeso y la cal, con la intención de que los estudiantes conociesen la aplicación de estos materiales y experimentasen con las posibilidades de transformación de estos materiales; el otro trabajo proponía a los estudiantes trabajar la geometría y el color en una propuesta para un pavimento hidráulico contemporáneo.

En la exposición se pueden ver trabajos de los/as estudiantes Diana Alonso, Cristina Batlle, Jorgina Betorz, Clàudia Falcón, Laura García, Beatriu Gomis, Mireia Grados, Alba Ibarz, Eric Jove, Maria Llopis, Maria Moreno, Andrea Pardellas, Meritxell Pujol, Estrella Serena, Inés Tur y Assumpta Vinaixa.

geometria_textura_color_3

Share