Art on Paper

Màsters i Postgraus_

Alguns estudiants del Màster en Il·lustració Creativa de BAU participaran al Art on Paper, una acció col·lectiva de pintura en viu i un treball sobre paper bidimensional que donarà lloc a una exposició representativa del potencial dels nous talents emergents de Barcelona.

A l’esdeveniment, organitzat per la Fundació Cuixart, Bizarre, Swab Art Fair & M2 Restaurant i Urban Art Barcelona, participen estudiants d’il·lustració, disseny gràfic i dibuix artístic de diferents centres educatius de Barcelona. Aquest esdeveniment serà per als participants una oportunitat per descobrir les diferents perspectives i maneres de crear de les noves generacions artístiques de la ciutat.

L’esdeveniment consisteix en 3 rondes. Les primeres dues rondes duren 20 minuts, i l’última 1 hora. Amb cada ronda s’eliminen diversos estudiants fins arribar a seleccionar 2 guanyadors, el quals participaran a la fira d’art contemporani Swab Barcelona.

Dimecres 26 d’abril
De 18:00 a 21:30 h.
Metric Market
Avinguda Diagonal, 505. Barcelona

Art_On_Paper_1 Art_On_Paper_2

Art on Paper
Másters y Postgrados_

Algunos estudiantes del Máster en Ilustración Creativa de BAU participarán en Art on Paper, una acción colectiva de pintura en vivo y un trabajo sobre papel bidimensional que dará lugar a una exposición representativa del potencial de los nuevos talentos emergentes de Barcelona.

En el evento, organizado por la Fundació Cuixart, Bizarre, Swab Art Fair&M2 Restaurante y Urban Art Barcelona, participan estudiantes de ilustración, diseño gráfico y dibujo artístico de diferentes centros educativos de Barcelona. Este evento será para los participantes la ocasión de descubrir las diferentes perspectivas y maneras de crear de las nuevas generaciones artísticas de la ciudad.

El evento consiste en 3 rondas. Las dos primeras duran 20 minutos, y la última 1 hora. Con cada ronda se eliminan varios estudiantes hasta llegar a seleccionar 2 ganadores, que participarán en la feria de arte contemporáneo Swab Barcelona.

Miércoles 26 de Abril
De 18:00 a 21:30 h.
Metric Market
Avinguda Diagonal, 505. Barcelona

 

GIF1

Share