ESC17

Alumni_Professorat_

[CAT] 
Torna la trobada no-urbana d’experimentació i divulgació de l’ús creatiu, artístic, lliure i proper a les persones de la tecnologia electrònica/digital.

Un esdeveniment organitzat per booleans, un col·lectiu obert de dissenyadors, artistes i programadors del qual formen part alumni de BAU com Toni Jaime, Raquel Luján, Gorane Marcilla i Eva González, així com el professor i col·laborador del Centre, Albert Carles.

El programa, que inclou conferències, tallers, exposicions i activitats, compta amb la participació del col·lectiu booleans, David Casacuberta, Jordi Espuny, LinaLab &&! ME, Raúl Nieves, Mònica Rikic, Román Torre, Ramon Sangüesa, Sonikgroove, True-False DJs i Félix Vinyals.

Tres dies de cultura digital en un fantàstic entorn no-urbà.

Més informació

5, 6 & 7 maig 2017
Fundació La Plana
Santa Maria d’Oló (Moianès)

esc17_blogdebau_1

ESC17
Alumni_Profesorado_

[CAST]

Vuelve el encuentro no-urbano de experimentación y divulgación del uso creativo, artístico, libre y cercano a las personas de la tecnología electrónica/digital.

Un evento organizado por booleans, un colectivo abierto de diseñadores, artistas y programadores del que forman parte alumni de BAU como Toni Jaime, Raquel Luján, Gorane Marcilla y Eva González, así como el profesor y colaborador del Centro, Albert Carles.

El programa, que incluye conferencias, talleres, exposiciones y actividades, cuenta con la participación del colectivo booleans, David Casacuberta, Jordi Espuny, Linalab && !ME, Raúl Nieves, Mónica Rikić, Román Torre, Ramon Sangüesa, Sonikgroove, True-False DJs y Félix Vinyals,

Tres días de cultura digital en un fantástico entorno no-urbano.

Más información

5, 6 & 7 de mayo de 2017
Fundació La Plana
Santa Maria d’Oló (Moianès)

esc17_blogdebau_2

 

Share